香港一世發論壇

標題: 唔知大家有冇玩雙飛嘅經驗呢? [打印本頁]

作者: 後生仔    時間: 2008-2-26 23:38
標題: 唔知大家有冇玩雙飛嘅經驗呢?
唔知大家有冇玩雙飛嘅經驗呢? 給一些意見可以嗎?
作者: 148馬神    時間: 2008-2-26 23:42
要成日換套好煩架!! 不過如果末試過可以一試! 都幾刺激性嘅
作者: ballballlover    時間: 2008-2-27 00:12
作者: David    時間: 2008-2-27 00:17
原帖由 148馬神 於 2008-2-26 23:42 發表
要成日換套好煩架!! 不過如果末試過可以一試! 都幾刺激性嘅

換來換去, 我驚到重要關頭時不舉
作者: socialdancer1    時間: 2008-2-27 04:51
You only get HALF the bang for your buck
作者: 肥佬    時間: 2008-2-27 10:27
恨阿媽生少咗一对手, 一張咀, 同一碌賓州, 唔係就真係好好玩0架, 後生仔
作者: ballballlover    時間: 2008-2-27 10:40
作者: 肥佬    時間: 2008-2-27 13:39
原帖由 ballballlover 於 2008-2-27 10:40 發表

做乜淫笑牙你, BALL兄
作者: 波仔    時間: 2008-2-28 00:51
但係一樓一個到玩雙飛是犯法嘅, 所以要小心呀
作者: 後生仔    時間: 2008-2-28 01:05
原帖由 波仔 於 2008-2-28 00:51 發表
但係一樓一個到玩雙飛是犯法嘅, 所以要小心呀

oic thanks
作者: jojo5208    時間: 2008-2-28 01:51
我以前係旺再萬新大厦就同個阿蓉玩過好多次,直頭high到爆,至於換套的問題當然要呢......
不過當然係要自己吾趕時間先,講起呵蓉我打電話都揾佢唔到,上去佢開工嘅地方都未返黎,層樓係佢自己物業睇佢門口的鞋重放响處又唔似賣左
唔知佢去左边到????

作者: ballballlover    時間: 2008-2-28 02:06
作者: 肥佬    時間: 2008-2-28 14:35
原帖由 jojo5208 於 2008-2-28 01:51 發表
我以前係旺再萬新大厦就同個阿蓉玩過好多次,直頭high到爆,至於換套的問題當然要呢......
不過當然係要自己吾趕時間先,講起呵蓉我打電話都揾佢唔到,上去佢開工嘅地方都未返黎,層樓係佢自己物業睇佢 ...

返鄉下做生意卦, JOJO兄
作者: 肥佬    時間: 2008-2-28 14:37
原帖由 ballballlover 於 2008-2-28 02:06 發表
玩雙飛唔犯法,提供雙飛比人玩果兩條女就犯法!

YES..............冇錯, BALL兄148clap 148clap 148clap
作者: 槍手    時間: 2008-2-28 17:31
如果二條女唔洗你換袋就會好玩好多.
作者: 肥佬    時間: 2008-2-28 18:48
原帖由 槍手 於 2008-2-28 17:31 發表
如果二條女唔洗你換袋就會好玩好多.

拱你不如環保咪仲實際D, GUNHAND兄, 一家便宜三家着
作者: 跣人    時間: 2008-3-17 22:03
原帖由 後生仔 於 2008-2-26 23:38 發表
唔知大家有冇玩雙飛嘅經驗呢? 給一些意見可以嗎?

玩 雙 飛 一 定 要 有 原 則 , 就 係 兩 個 囡 囡 性 格 要 極 端 , 即 係 一 個 姣 蕩 , 一 個 怕 醜 。  兩 個 姣 妹 一 齊 , 隨 時 會 爭 風 呷 醋 ; 全 部 斯 斯 文 文 , 又 好 難 擦 出 火 花 。 一 剛 一 柔 就 最 配 合
作者: 中國人    時間: 2008-3-18 10:19
原帖由 跣人 於 2008-3-17 22:03 發表

玩 雙 飛 一 定 要 有 原 則 , 就 係 兩 個 囡 囡 性 格 要 極 端 , 即 係 一 個 姣 蕩 , 一 個 怕 醜 。  兩 個 姣 妹 一 齊 , 隨 時 會 爭 風 呷 醋 ; 全 部 斯 斯 文 文 , 又 好 難 擦 出 火 花 。 一 剛 ...

雙 飛 真 係 要 有 地 方 , 有啲 房 細 細 間 , 囡 囡 走 位 唔 得 靈 活 , 效 果 會 大 打 折 扣 。
作者: chenjian62    時間: 2008-3-28 15:57
原帖由 跣人 於 2008-3-17 22:03 發表

玩 雙 飛 一 定 要 有 原 則 , 就 係 兩 個 囡 囡 性 格 要 極 端 , 即 係 一 個 姣 蕩 , 一 個 怕 醜 。  兩 個 姣 妹 一 齊 , 隨 時 會 爭 風 呷 醋 ; 全 部 斯 斯 文 文 , 又 好 難 擦 出 火 花 。 一 剛 ...

至理明言! 深有同感!
作者: ballballlover    時間: 2008-3-29 15:00
作者: Dane    時間: 2008-3-29 22:34
ball仔 ...你都可以架 ...好多囡 都肯 148lovehug

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2