香港一世發論壇

標題: 嘩, 42F 真波巨乳 [打印本頁]

作者: 後生仔    時間: 2008-2-27 14:23
標題: 嘩, 42F 真波巨乳
嘩, 42F 真波巨乳, 我驚揸唔哂

http://www.miss148.com/girl.php?GID=317
作者: ongalgal    時間: 2008-2-27 14:24
more details pls..
作者: leglover    時間: 2008-2-27 14:51
Use two hands loh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: night    時間: 2008-2-28 14:04
試過,真波,中女,service唔錯,仲幾健談
作者: 肥佬    時間: 2008-2-28 14:59
原帖由 night 於 2008-2-28 14:04 發表
試過,真波,中女,service唔錯,仲幾健談

好中肯, THX, NIGHT兄
作者: TOM.LEE22    時間: 2008-2-28 23:45
my cup of tea..but a little far...will try and post a report later.
作者: Dane    時間: 2008-2-29 01:35
原帖由 肥佬 於 2008-2-28 14:59 發表

好中肯, THX, NIGHT兄   

肥佬 .... ..你有無試過
作者: ballballlover    時間: 2008-2-29 01:36
作者: ballballlover    時間: 2008-2-29 01:36
作者: night    時間: 2008-2-29 01:48
我上果次佢係人地替工,呢度仲未出ad,所以無report

而且上過唔一定要出report架

作者: ballballlover    時間: 2008-2-29 02:03
作者: 肥佬    時間: 2008-2-29 02:26
原帖由 Dane 於 2008-2-29 01:35 發表

肥佬 .... ..你有無試過

舊年八九月試過LA148sars 148sars
作者: 肥佬    時間: 2008-2-29 02:36
原帖由 ballballlover 於 2008-2-29 01:36 發表
你又上過?唔見報告喎!

妖...........出咗LA, 咪係舊年尾被封哥個台寫過LA, 不過你哥時日日係帖圖區睇我帖哥D咸相, 刀唔過報告區刀睇包胶, 你鬼知咩, 又唔148bookread WOR, 仲好講TIM148pat1 148pat1 148pat1
作者: 推油    時間: 2008-2-29 20:30
作者: 肥佬    時間: 2008-2-29 22:16
原帖由 推油 於 2008-2-29 20:30 發表
小佢波隙直到顏射好正喎。

厘樣0野我就未試過, 因為唔知奌解, 我玩乳胶漆, 硬係出唔冷DO嘢GA WOR, 推油兄
作者: Dane    時間: 2008-3-1 00:29
肥佬 ..呢個係唔係 金x 呀 148wink
作者: 肥佬    時間: 2008-3-1 14:50
原帖由 Dane 於 2008-3-1 00:29 發表
肥佬 ..呢個係唔係 金x 呀 148wink

唔係金X, 舊年六七月DO至出嚟做GA JET, 我係舊年9-10月去過姖DO幾次, 哥時姖叫佩佩, 係CSW尾做GA, 姖幾NICE, 工夫做足, 冇偷懶, 60分鐘後, 你唔趕時間走而姖又冇客入閘, 姖會留你係DO陪姖0架, 如果姖唔係肥, 真係幾靚吓0架, 又白凈, 皮膚滑"0劣0劣", 眼深深, 鬼鬼0地拱, 只係肥唔ARM你, DANEAIR兄
作者: 吳嫌早    時間: 2008-3-2 03:27
借問聲佢幾多歲度呀??
作者: 肥佬    時間: 2008-3-2 09:15
原帖由 吳嫌早 於 2008-3-2 03:27 發表
借問聲佢幾多歲度呀??

30尾40頭DO LA, C-HING
作者: Dane    時間: 2008-3-3 01:51
肥佬 ...佢呢個地址 (元周街) 係唔係 係長沙灣 呀 148huh

(多唔多毛 呀 148lol3 148lol3  )
作者: 肥佬    時間: 2008-3-3 09:44
原帖由 Dane 於 2008-3-3 01:51 發表
肥佬 ...佢呢個地址 (元周街) 係唔係 係長沙灣 呀 148huh

(多唔多毛 呀 148lol3 148lol3  )

早晨, DANEAIR兄, 過咗東京街以北, 就屬CSW區LA, 姖搬嚟尼個地址冇耐, 好易搵GA咋, 就係元州邨商場对面

毛就唔係好多, 旦又不至於少LOR, 你應該刀接受DO GA(我話D毛咋)

作者: Dane    時間: 2008-3-3 14:51
我對呢區最唔熟 148ninja
作者: Dane    時間: 2008-3-3 14:57
肥佬148love_china , 請問 如果MTR 係邊度出呀, 點行呢 148V-finger.  ...... 148 又無 MAP , 真係當我地 29區 小皇子 咩 148What
作者: 肥佬    時間: 2008-3-3 16:21
原帖由 Dane 於 2008-3-3 14:51 發表
我對呢區最唔熟 148ninja

去得多就自然熟KA LA, DANEAIR兄
作者: 肥佬    時間: 2008-3-3 16:40
原帖由 Dane 於 2008-3-3 14:57 發表
肥佬148love_china , 請問 如果MTR 係邊度出呀, 點行呢 148V-finger.  ...... 148 又無 MAP , 真係當我地 29區 小皇子 咩 148What

係CSW MTR A3永隆街出口, 上到地面向前行, 當你見到第一条街有巴士由你右手BIN向左手BIN行GA時候, 厘条就係元州街0勒, 拱你轉左, 順住D車行GA方向走, 行落一条街口(長發街)你會見DO一個商場, 尼個就係元州邨商場, 個囡囡就系商場对面G MA, 如果你搭青山道小巴, 你刀系要係永隆街落車0架LA, 因過咗永隆街後, 全線系禁區嚟, 要DO大富貴(卽元州街尾)至落DO車, 行番轉頭刀幾遠吓0架, DANEAIR兄
作者: hkshrek    時間: 2008-3-3 16:47
肥佬兄,CSW區你都好熟喎
作者: 肥佬    時間: 2008-3-3 18:28
原帖由 hkshrek 於 2008-3-3 16:47 發表
肥佬兄,CSW區你都好熟喎

係哥DO叫得"支"當然熟LA, HKSHREK兄
作者: Dane    時間: 2008-3-3 22:45
148V-finger. 肥佬 ..148yes ..thank you 晒 , 148up

肥佬 有無試過 附近 有個叫 "粉紅" 148biggrin
作者: 肥佬    時間: 2008-3-15 17:06
原帖由 Dane 於 2008-3-14 22:02 發表

邊條囡 果名叫 "牛奶" .....介紹嚟 過吓手癮 148naughty 148naughty

姖E家咪係牛奶公司DO做LOR, 你去搵姖LA, 話肥佬介紹GA就得0勒, 門口個"食蕉"就會点你去GA LA, DANEAIR兄
作者: sexboy1980    時間: 2008-4-13 00:31
http://www.miss148.com/girl.php?GID=317

i can not open it!

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2