香港一世發論壇

標題: 揾同一個囡囡過多, 會唔會好易沉船呢? [打印本頁]

作者: 後生仔    時間: 2008-2-27 14:28
標題: 揾同一個囡囡過多, 會唔會好易沉船呢?
揾同一個囡囡過多, 會唔會好易沉船呢? 我有個friend 就係咁沉咗
作者: 肥佬    時間: 2008-2-28 00:03
原帖由 後生仔 於 2008-2-27 14:28 發表
揾同一個囡囡過多, 會唔會好易沉船呢? 我有個friend 就係咁沉咗

快D叫佢揾過第二条囡, 唔係沉冷硬, 後生仔
作者: 推油    時間: 2008-2-28 00:34
作者: 波仔    時間: 2008-2-28 00:45
但係感情嘅嘢, 好難放底架wor
作者: 後生仔    時間: 2008-2-28 01:08
原帖由 推油 於 2008-2-28 00:34 發表
前輩教落,叫雞不過三,比完錢就著返衫。

但聽啲囡囡講, 佢地都有啲熟客有時一星期或兩星期找她們一次架
作者: ballballlover    時間: 2008-2-28 02:13
作者: iamtongfung    時間: 2008-2-28 10:24
標題: 回復 3# 的帖子
SUPPORT = SUPPORT = SUPPORT
作者: leglover    時間: 2008-2-28 10:56
標題: 回復 6# 的帖子
Agreed with Ball Ball lover
作者: 肥佬    時間: 2008-2-28 14:06
原帖由 波仔 於 2008-2-28 00:45 發表
但係感情嘅嘢, 好難放底架wor

只要個心係諗住係為求洩慾ga jet, 包冇亊, 旦你係刀要 148bleed la wor, 拱冇人可以救do你, 波仔哥
作者: 肥佬    時間: 2008-2-28 14:10

推油兄, 如果我角得条囡服務令我回味GA呢, 我就會兩三個月去探姖一次GA, 拱唔算沉船牙呵148blush2 148blush2 148blush2
作者: 肥佬    時間: 2008-2-28 14:12
原帖由 後生仔 於 2008-2-28 01:08 發表

但聽啲囡囡講, 佢地都有啲熟客有時一星期或兩星期找她們一次架

有可能, BUT........唔好盡信LOR148coolshine 148coolshine
作者: 肥佬    時間: 2008-2-28 14:16
原帖由 ballballlover 於 2008-2-28 02:13 發表
我都聽過!

我以前D老SEA FOOD刀係拱同我講0架, BALL兄, 至理明言嚟0架148clap 148clap 148clap
作者: 槍手    時間: 2008-2-28 17:57
原帖由 肥佬 於 2008-2-28 14:16 發表

我以前D老SEA FOOD刀係拱同我講0架, BALL兄, 至理明言嚟0架148clap 148clap 148clap  

你而家夠晒資格做老海鮮啦 肥佬兄
作者: 肥佬    時間: 2008-2-28 18:27
原帖由 槍手 於 2008-2-28 17:57 發表

你而家夠晒資格做老海鮮啦 肥佬兄

有凸TIM LA, 青出於藍而勝於藍吖MA, GUNHAND兄148whistling 148biglaugh 148biglaugh 148biglaugh
作者: SNWong    時間: 2008-2-28 23:41

我都係第一次聽, 好過癮148up
作者: ballballlover    時間: 2008-2-28 23:46
作者: SNWong    時間: 2008-2-28 23:50
後生仔呀, 後生仔, 如果你真係20幾, 30才, 就真係唔好翻啅, 真係好易沉, 應該要貪新鮮, 見多d囡囡, 如果你已30幾, 40過後, 踩過唔少屎之後, 唔再想做炮灰, 就唔怕搵d態度好, 服務好的相熟囡囡. 到時你應該有定力架啦148whistling
作者: 肥佬    時間: 2008-2-29 00:12
原帖由 ballballlover 於 2008-2-28 23:46 發表
不過我係著番衫至比錢!

ME TOO
作者: 肥佬    時間: 2008-2-29 00:14
原帖由 SNWong 於 2008-2-28 23:50 發表
後生仔呀, 後生仔, 如果你真係20幾, 30才, 就真係唔好翻啅, 真係好易沉, 應該要貪新鮮, 見多d囡囡, 如果你已30幾, 40過後, 踩過唔少屎之後, 唔再想做炮灰, 就唔怕搵d態度好, 服務好的相熟囡囡. 到時你應該有定力架啦 ...

69王兄, 你講ARM我GA心聲
作者: ballballlover    時間: 2008-2-29 13:12
作者: 後生仔    時間: 2008-2-29 13:40
原帖由 SNWong 於 2008-2-28 23:50 發表
後生仔呀, 後生仔, 如果你真係20幾, 30才, 就真係唔好翻啅, 真係好易沉, 應該要貪新鮮, 見多d囡囡, 如果你已30幾, 40過後, 踩過唔少屎之後, 唔再想做炮灰, 就唔怕搵d態度好, 服務好的相熟囡囡. 到時你應該有定力架啦 ...

多謝指教
作者: 肥佬    時間: 2008-2-29 14:00
原帖由 ballballlover 於 2008-2-29 13:12 發表
係講ARM你的故事!

午安, BALL兄, 我有幾多故事JET, 冚"0彭"爛刀係D碎料嚟
作者: 槍手    時間: 2008-2-29 16:03
萁實個個叫雞叫到有咁上下雞齡 ,都會有一二個( 或者仲多D) 相熟囡囡,只要你可以能夠做得到將感情 同情慾 分開,咁你咪可以玩得安心又放心
作者: 肥佬    時間: 2008-3-1 00:26
原帖由 槍手 於 2008-2-29 16:03 發表
萁實個個叫雞叫到有咁上下雞齡 ,都會有一二個( 或者仲多D) 相熟囡囡,只要你可以能夠做得到將感情 同情慾 分開,咁你咪可以玩得安心又放心

YEAH........................冇錯, ARM聽, 你GA道行已経去DO同我拱上下水準0勒, GUNHAND兄
作者: SNWong    時間: 2008-3-1 15:54

講漏野tim, 以上論據只適用於香港囡囡, 如果係大陸玩囡, 對住d 18, 22, 你即使4,5,60才都死呀148tongue2
作者: 肥佬    時間: 2008-3-1 16:53
原帖由 SNWong 於 2008-3-1 15:54 發表

講漏野tim, 以上論據只適用於香港囡囡, 如果係大陸玩囡, 對住d 18, 22, 你即使4,5,60才都死呀148tongue2

唔成日上去玩咪得LOR, 同埋唔好去屎一間場, 好似我拱, 959去吓, 冇傷干GA, 69王兄
作者: 槍手    時間: 2008-3-3 10:48
原帖由 肥佬 於 2008-3-1 00:26 發表

YEAH........................冇錯, ARM聽, 你GA道行已経去DO同我拱上下水準0勒, GUNHAND兄   

肥佬,你有幾多個相好"JACK"
作者: ballballlover    時間: 2008-3-3 11:58
作者: 肥佬    時間: 2008-3-3 13:59
原帖由 槍手 於 2008-3-3 10:48 發表

肥佬,你有幾多個相好"JACK"

服侍得我掂GA咪會成為我個相好LOR, GUNHAND兄
作者: 肥佬    時間: 2008-3-3 14:03
原帖由 ballballlover 於 2008-3-3 11:58 發表
人地又 959 自由淫落黎搵你

係牙, BALL兄, 拱你話唔好咩, 大家959扑吓嘢, 厘D SIN有情趣牙, 就嚟又係時候LA
作者: ballballlover    時間: 2008-3-4 00:23
作者: 肥佬    時間: 2008-3-4 00:47
原帖由 ballballlover 於 2008-3-4 00:23 發表
五月至係放黃金週假,重有兩個月呀!

仲有五十零日JET, 好快過咋, 宜家諗定奌賣甩個秤陀就真

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2