香港一世發論壇

標題: PD [打印本頁]

作者: leglover    時間: 2008-2-27 20:18
標題: PD
各位師兄, PD 是什麼?
作者: HKKIZ    時間: 2008-2-27 23:41
傷殘人士
....
作者: 波仔    時間: 2008-2-28 00:47
可為傷殘人仕服務
作者: leglover    時間: 2008-2-28 10:53
Thanks you.
作者: 肥佬    時間: 2008-2-28 14:20
原帖由 波仔 於 2008-2-28 00:47 發表
可為傷殘人仕服務

波仔哥, 拱坐輪椅哥D傷殘人士, 系咪D囡囡落樓扶佢0地上去牙148ebsmile 148ebsmile 148ebsmile
作者: 槍手    時間: 2008-2-28 17:53
如果係第五肢唔健全 咁點算
作者: ballballlover    時間: 2008-2-28 17:54
作者: 肥佬    時間: 2008-2-28 18:34
原帖由 槍手 於 2008-2-28 17:53 發表
如果係第五肢唔健全 咁點算

我聽D囡囡講, 話有D伯父, 成七八十才, 已経刀唔起頭, 旦仲好賊咸濕, 哂一二百上去, 叫囡囡畀佢揸吓对波, 炒吓鷄片WOR, GUNHAND兄
作者: SNWong    時間: 2008-2-28 23:25
原帖由 肥佬 於 2008-2-28 18:34 發表

我聽D囡囡講, 話有D伯父, 成七八十才, 已経刀唔起頭, 旦仲好賊咸濕, 哂一二百上去, 叫囡囡畀佢揸吓对波, 炒吓鷄片WOR, GUNHAND兄   

肥佬兄, 你估你七八十才時候, 仲會唔會去禁鐘仔, 揸吓对波, 炒吓鷄片呀148laugh 148laugh
作者: ballballlover    時間: 2008-2-28 23:38
作者: 肥佬    時間: 2008-2-29 00:38
原帖由 SNWong 於 2008-2-28 23:25 發表

肥佬兄, 你估你七八十才時候, 仲會唔會去禁鐘仔, 揸吓对波, 炒吓鷄片呀148laugh 148laugh

我DO果個時侯, 會"辣"係屋企, 揸住自已碌賊, 問自已做乜後生時, 成日掛屌西, 搞DO E家七老八十, 想屌又唔起頭, 想揸吓波同炒吓鷄片JET, 刀冇力行上去D舊唐樓GA二樓, 拱折9墮LOR, 69王兄
作者: 肥佬    時間: 2008-2-29 00:39
原帖由 ballballlover 於 2008-2-28 23:38 發表
梗係去啦!

你又豬
作者: ballballlover    時間: 2008-2-29 01:39
作者: 肥佬    時間: 2008-2-29 02:58
原帖由 ballballlover 於 2008-2-29 01:39 發表
你個名巳經出賣了你!

禾冇改錯名牙呵, BALL兄148laugh 148laugh 148laugh
作者: 槍手    時間: 2008-2-29 16:18
原帖由 肥佬 於 2008-2-29 00:38 發表

我DO果個時侯, 會"辣"係屋企, 揸住自已碌賊, 問自已做乜後生時, 成日掛屌西, 搞DO E家七老八十, 想屌又唔起頭, 想揸吓波同炒吓鷄片JET, 刀冇力行上去D舊唐樓GA二樓, 拱折9墮LOR,  ...

你有咁多相好,飛個 ,叫外賣咪得籮.148roflmao
作者: 肥佬    時間: 2008-3-1 00:20
原帖由 槍手 於 2008-2-29 16:18 發表

你有咁多相好,飛個 ,叫外賣咪得籮.148roflmao

GUNHAND兄, 你刀儍"更更"GA, 我刀七老八十LOR, 姖0地刀唔荒後生得去BIN LA, 睇怕对波刀皺冷晒皮, "DUP"DO落肚臍, 隻GAP刀收埋晒水, 打晒"鈒", 積滿晒D尿漬西屎, 点摷牙, 大佬 屎咪
作者: Dane    時間: 2008-3-1 00:23
肥佬 ....到時 上吓網 同我地 吹泵泵 算啦
作者: 肥佬    時間: 2008-3-1 15:07
原帖由 Dane 於 2008-3-1 00:23 發表
肥佬 ....到時 上吓網 同我地 吹泵泵 算啦

妖...................你講牙, 你哥時仲"發發"聲, BIN得閒同我尼条老蚊公吹泵泵吖, 0陡氣148coldsweat2 148coldsweat2
作者: TMS2002    時間: 2008-3-1 15:59

作者: 槍手    時間: 2008-3-3 11:00
原帖由 肥佬 於 2008-3-1 00:20 發表

GUNHAND兄, 你刀儍"更更"GA, 我刀七老八十LOR, 姖0地刀唔荒後生得去BIN LA, 睇怕对波刀皺冷晒皮, "DUP"DO落肚臍, 隻GAP刀收埋晒水, 打晒"鈒", 積滿晒D尿漬西屎, 点摷牙, 大佬 屎咪 ...

你有咁多FD,叫佢地PM俾 你,咪可以叫外賣籮
作者: ballballlover    時間: 2008-3-3 12:09
作者: 肥佬    時間: 2008-3-3 13:43
原帖由 ballballlover 於 2008-3-3 12:09 發表
到果陣, d 舊唐樓都拆哂啦

拱咪卽係冇"行"LOR, BALL兄
作者: ballballlover    時間: 2008-3-4 00:25
作者: 肥佬    時間: 2008-3-4 00:42
原帖由 ballballlover 於 2008-3-4 00:25 發表
咁點算呀?

到時咪唯好似D一才GA BB拱, 得閒玩吓条屎撚LOR, BALL兄148cry3 148cry3 148cry3
作者: ballballlover    時間: 2008-3-4 00:58
作者: 龍兄    時間: 2008-3-4 02:14
周圍都聽唔少7-8十 阿伯去喎

多謝指教!!
作者: 肥佬    時間: 2008-3-4 02:56
原帖由 ballballlover 於 2008-3-4 00:58 發表
可以移民番深圳!

返深圳凳牛奶"乜"牙, BALL兄

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2