香港一世發論壇

標題: 完事後, 各位C-hing 會否留電話號碼給囡囡呢? [打印本頁]

作者: 後生仔    時間: 2008-2-28 01:02
標題: 完事後, 各位C-hing 會否留電話號碼給囡囡呢?
完事後, 各位C-hing 會否留電話號碼給囡囡呢? 我試過囡囡主動問我手提電話號碼, 最後我都有比
作者: 鈴木京香    時間: 2008-2-28 02:31
咁,佢有冇打電話俾你?
作者: iamtongfung    時間: 2008-2-28 10:25
標題: 回復 1# 的帖子
NEVER + NEVER + NEVER
作者: night    時間: 2008-2-28 14:08
會留,不過通常都係叫你去搵佢
作者: 肥佬    時間: 2008-2-28 14:27
原帖由 後生仔 於 2008-2-28 01:02 發表
完事後, 各位C-hing 會否留電話號碼給囡囡呢? 我試過囡囡主動問我手提電話號碼, 最後我都有比

拱你頭痕0勒, 後生仔, 一DO糧尾姖冇乜客, 就 你上去燒冷灶, 你好唔得閒牙你148o0 148nono
作者: 肥佬    時間: 2008-2-28 14:28
原帖由 night 於 2008-2-28 14:08 發表
會留,不過通常都係叫你去搵佢

拱咪大鑊LOR, NIGHT兄148nono2 148nono2
作者: 槍手    時間: 2008-2-28 17:50
我都曾經試過留俾D女 ,點知其中有一條女個個禮拜都打 叫我上去.
叫得幾次之後 我咪開口小佢 ,之後就冇再去搵佢.
作者: 肥佬    時間: 2008-2-28 18:39
原帖由 槍手 於 2008-2-28 17:50 發表
我都曾經試過留俾D女 ,點知其中有一條女個個禮拜都打 叫我上去.
叫得幾次之後 我咪開口小佢 ,之後就冇再去搵佢.

拱好過戴住個BRA, 穿住条T-BACK打開DO閘, 企係門口DO拉客LA, GUNHAND兄

作者: 推油    時間: 2008-2-29 00:29
作者: 肥佬    時間: 2008-2-29 01:44
原帖由 推油 於 2008-2-29 00:29 發表
一定比電話你啦,吾係點搵客仔,冇女會見你靚仔先比個電話你。

我憑至唔畀 D囡GA, 旦姖0地多數會畀 冧把我, 推油兄, 因我唔靚仔吖MA
作者: ballballlover    時間: 2008-2-29 02:05
作者: 肥佬    時間: 2008-2-29 02:21
原帖由 ballballlover 於 2008-2-29 02:05 發表
都係唔好比!

直卵情唔畀最好148pat2 148pat2
作者: 槍手    時間: 2008-2-29 15:56
因為個次條女要休息一段時間,又有D相熟,咪俾佢,等佢有地方落腳Call我,點知就出左事
作者: 肥佬    時間: 2008-3-1 00:30
原帖由 槍手 於 2008-2-29 15:56 發表
因為個次條女要休息一段時間,又有D相熟,咪俾佢,等佢有地方落腳Call我,點知就出左事

哥時你仲咪夠道"行"JET, 旦経過尼劑嘢後, 你GA道"行"又提升不少唎, GUNHAND兄

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2