香港一世發論壇

標題: 請問指壓埸同馬欖有什麼分別? [打印本頁]

作者: 後生仔    時間: 2008-2-28 01:04
標題: 請問指壓埸同馬欖有什麼分別?
請問指壓埸同馬欖有什麼分別?  thanks
作者: night    時間: 2008-2-28 13:59
我見解係

指壓埸會同你練兩野先砌

馬欖係即砌
作者: 肥佬    時間: 2008-2-28 14:53
指壓場入便有囡畀你揀

馬欖系你係三街睇ARM BIN条囡, 然後上去同KEEPER講, 你睇ARM BIN条囡, 拱KEEPER就會 条囡上去畀你扑GA LA, 後生仔

作者: 槍手    時間: 2008-2-28 17:28
原帖由 肥佬 於 2008-2-28 14:53 發表
指壓場入便有囡畀你揀

馬欖系你係三街睇ARM BIN条囡, 然後上去同KEEPER講, 你睇ARM BIN条囡, 拱KEEPER就會 条囡上去畀你扑GA LA, 後生仔   

乜馬欖唔係都可以彈女咩,成日都聽D Keeper講,唔ARM 換到ARM咩,肥佬
作者: 肥佬    時間: 2008-2-28 19:00
原帖由 槍手 於 2008-2-28 17:28 發表

乜馬欖唔係都可以彈女咩,成日都聽D Keeper講,唔ARM 換到ARM咩,肥佬

你刀唔"乃"架部咪會拱LOR, ON周周拱撞上去, 叫KEEPER介紹畀你, 拱梗係畀D扒你食LA

你就想, 唔ARM換DO ARM 一個起兩個止GA咋, 同你熟咪最多換多個咋, 再多多聲氣, 折9你骨刀似, GUNHAND兄

作者: ballballlover    時間: 2008-2-28 23:50
作者: 肥佬    時間: 2008-2-29 00:19
原帖由 ballballlover 於 2008-2-28 23:50 發表
我都好耐冇去囉!

我刀係, BALL兄, 唔知係咪年紀大咗關係, 上尼場有D胆狹, "劣劣"0地

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2