香港一世發論壇

標題: 波波 - 肥師伯, 丹仔, 認下係咪呢個波波 [打印本頁]

作者: ballballlover    時間: 2011-4-6 17:52
作者: 龍兄    時間: 2011-4-8 23:18
真波...勁大!!!
作者: 肥佬    時間: 2011-4-10 12:35
ballballlover 發表於 2011-4-6 17:52

樣有些少似, 旦唔係以前KT&TW GA波波, 早排姖係SSP長沙湾道, 禾忘記咗係幾多号, 姖用梁安琪個名做, 旦D SERVICE好冷屎, G後改叫波波搬咗去133号G MA, BALL兄
作者: Dane    時間: 2011-4-11 02:32
應該 唔係 以前同肥佬兄 食嗰件 波波 ........ ...
我認得佢D 西 ....... 毛 ~
作者: ballballlover    時間: 2011-4-11 11:51
作者: ballballlover    時間: 2011-4-11 11:52
作者: ballballlover    時間: 2011-4-11 11:53
作者: 肥佬    時間: 2011-4-11 15:44
應該 唔係 以前同肥佬兄 食嗰件 波波 ........ ...
我認得佢D 西 ....... 毛 ~
Dane 發表於 2011-4-11 02:32

扮成似波波JET, 呵..........DANEAIR兄
作者: Dane    時間: 2011-4-11 21:11
波波 個西 .... 我一睇就認得
....  哈 ~哈
作者: Dane    時間: 2011-4-11 21:12
肥佬兄 ...........  呢件似波波 以前嗰 家姐 樂樂 多D  呵 呵
作者: 肥佬    時間: 2011-4-12 09:23
肥佬兄 ...........  呢件似波波 以前嗰 家姐 樂樂 多D  呵 呵
Dane 發表於 2011-4-11 21:12

拱尼件就後生D拱樣牙呵呵呵

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2