香港一世發論壇

標題: 跌錢 旺角 五寶大廈 3/F Mandy [打印本頁]

作者: agg    時間: 2011-4-8 14:54
作者: ryanwong13    時間: 2011-4-8 14:58
有時唔係太嚴重既跌錢都算,囡囡出來做已經慘,但今次真係...........

旺角 電話預約  Mandy
即係五寶大廈 3 ...
agg 發表於 2011-4-8 14:54

Sorry for 跌錢報告~~~~
作者: tkshing2002    時間: 2011-4-8 15:04
下次食好d師兄
作者: ballballlover    時間: 2011-4-8 18:54
作者: 龍兄    時間: 2011-4-8 23:17
因為MANDY個價錢入面無寫C兄所講D野,

不過我地會幫C兄向囡囡反應....
作者: agg    時間: 2011-4-10 00:10
作者: 肥佬    時間: 2011-4-10 12:26
深表同情
作者: bigbird    時間: 2011-4-11 02:13
thanks c-hing warning ~~~~~~~~~~~
作者: Dane    時間: 2011-4-11 02:28
我通常都唔玩 D 咩野 BM 呀 ... 乜乜呀 .. 因為真係 時間上, 服務水平上
無 咩 準則 ........... ...  實牙實齒 砌兩鑊 算
作者: 蛇仔明    時間: 2011-4-12 22:17
有時唔係太嚴重既跌錢都算,囡囡出來做已經慘,但今次真係...........

旺角 電話預約  Mandy
即係五寶大廈 3 ...
agg 發表於 2011-4-8 14:54

agg 兄, 呢位囡囡我都試過, 對我黎講都算ok , 因小弟冇セ要求, 開心就ok , 希望Mandy 下次落力D la
作者: David    時間: 2011-4-12 22:23
既然龍兄巳向Mandy反應左, 如真有其事, 佢一定會落力D嘅:148clap[1]:

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2