香港一世發論壇

標題: 如果入咗鍾後, 但最後發覺囡囡唔啱,点算? [打印本頁]

作者: 後生仔    時間: 2008-2-28 22:59
標題: 如果入咗鍾後, 但最後發覺囡囡唔啱,点算?
如果入咗鍾後, 但最後發覺囡囡唔啱,点算?

有冇一啲藉口可以離開, 同大家都好過啲呢?
作者: 潮人    時間: 2008-2-28 23:19
入左鐘係除晒衫定係點先?
除晒衫就難o的,未除o既咪講聲唔好意思咪走囉 ~~~ 148rolleyes
作者: SNWong    時間: 2008-2-28 23:29
入佐門就算啦,  好又一餐, 唔好又一餐. 食完記住返黎寫報告喎148laugh 148laugh
作者: 肥佬    時間: 2008-2-28 23:31
借D意假裝打 話番公司交低聲D嘢, 然後9噏話公司有急事要走人. 旦多數你刀要擺低一舊水GA LA, 後生仔
作者: ballballlover    時間: 2008-2-28 23:32
作者: ballballlover    時間: 2008-2-28 23:33
作者: 肥佬    時間: 2008-2-28 23:44
原帖由 潮人 於 2008-2-28 23:19 發表
入左鐘係除晒衫定係點先?
除晒衫就難o的,未除o既咪講聲唔好意思咪走囉 ~~~ 148rolleyes

入咗閘, 旦未除衫, 我相信講聲唔好意思刀唔掂0架, 潮人兄, 話晒尼行刀係偏門生意, 人0地關咗門, 卽表示你滿意SIN入去, 拱你就拱行番出門口, 点講刀於理不合, 除非剛剛你撞ARM条囡係新入行, 唔係你刀幾難甩身
作者: 肥佬    時間: 2008-2-28 23:46
原帖由 ballballlover 於 2008-2-28 23:33 發表
咁又幾好橋wor!!

我試過吖MA, BALL兄
作者: Dane    時間: 2008-2-29 01:40
肥佬 ...你用呢招 對邊件呀
作者: 肥佬    時間: 2008-2-29 02:54
原帖由 Dane 於 2008-2-29 01:40 發表
肥佬 ...你用呢招 對邊件呀

講畀你聽你刀唔認識姖LA, 連我刀唔記得姖叫乜名, 只係記得系係北角GA, 明園西街148vertag 148vertag
作者: 槍手    時間: 2008-2-29 16:13
我就支持69兄,都入左門口,咪好又一餐,唔好又一餐籮.
作者: hkshrek    時間: 2008-2-29 16:47
原帖由 肥佬 於 2008-2-28 23:31 發表
借D意假裝打 話番公司交低聲D...

同意肥佬兄所講,呢一舊水無得慳
作者: ballballlover    時間: 2008-2-29 18:47
作者: 推油    時間: 2008-2-29 20:20
作者: 肥佬    時間: 2008-2-29 23:07
原帖由 ballballlover 於 2008-2-29 18:47 發表
不如冇眼睇, 熄燈+狗仔式!

卽係硬食
作者: 肥佬    時間: 2008-2-29 23:19
原帖由 推油 於 2008-2-29 20:20 發表
好又一餐,吾好又一餐,搞到冇引咪仲衰。

所以咪要D兄弟係入囡囡GA門口前, 唔好怕醜, 睇清睇楚, 問明價錢, 有乜服務SIN入閘LOR, 拑你入去, 囡囡又關咗門, 旦你入DO去SIN話唔ARM, 点講刀於理不合GA, 就如你買馬刀係拑G MA, 隻馬刀入咗閘, 閘門剛剛打開, 隻馬發花癫起禽, 包尾宜回, 你刀當輸GA LA, 係咪, 推油兄
作者: 肥佬    時間: 2008-3-15 17:20
原帖由 Dane 於 2008-3-14 21:54 發表

佢改咗名啦 ...... 148MelonEye

吓.........又改名, 改乜名, 免我又踩屎

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2