香港一世發論壇

標題: 會否用囡囡提供的安全套? [打印本頁]

作者: 後生仔    時間: 2008-2-29 00:54
標題: 會否用囡囡提供的安全套?
會否用囡囡提供的安全套?

因我有啲擔心囡囡提供的安全套的質量, 通常我自備安全套
作者: 鳳弟    時間: 2008-2-29 01:25
原帖由 後生仔 於 2008-2-29 00:54 發表
會否用囡囡提供的安全套?

因我有啲擔心囡囡提供的安全套的質量, 通常我自備安全套

唔需要咁擔心,因為好多囡囡都係用靚o既安全套,質量唔成問題,不過如果你係擔心o既話,自備亦無不可。
作者: 肥佬    時間: 2008-2-29 01:37
鳯兄, 一DD LA, 收四五百果D會用D好D GA, 二三百果D, 通常刀係走去葯房買果D, 一舊水一大袋果D喳嘢GA咋
作者: ballballlover    時間: 2008-2-29 01:41
作者: 肥佬    時間: 2008-2-29 02:47
原帖由 ballballlover 於 2008-2-29 01:41 發表
我未試過穿袋! 唔係咁驚姐!

一次意外, 可能抱冚終身, 小心, BALL兄148nomouth 148nomouth
作者: ballballlover    時間: 2008-2-29 13:09
作者: 肥佬    時間: 2008-2-29 14:20
原帖由 ballballlover 於 2008-2-29 13:09 發表
可能我快嘛!!

乜快就唔會穿袋GA咩, BALL兄, 拱唔怪得你周時上大6食野味LA
作者: 槍手    時間: 2008-2-29 15:51
原帖由 肥佬 於 2008-2-29 14:20 發表

乜快就唔會穿袋GA咩, BALL兄, 拱唔怪得你周時上大6食野味LA   

呢個係相對既問題,因為快 ,所以做活塞運動既時間相對較小 ,因此真係會比較做得持久既人安全D.
作者: 肥佬    時間: 2008-3-1 00:36
原帖由 槍手 於 2008-2-29 15:51 發表

呢個係相對既問題,因為快 ,所以做活塞運動既時間相對較小 ,因此真係會比較做得持久既人安全D.

所以我E家去親揾囡囡時, 必定去邦儭"慢玲""X神屎"同"賊仔"買番盒"杜記"LOR
作者: Dane    時間: 2008-3-1 14:01
我一定 用自備 "ok仔" 148lolabove 148lolabove 148lolabove
作者: 肥佬    時間: 2008-3-1 14:53
原帖由 Dane 於 2008-3-1 14:01 發表
我一定 用自備 "ok仔" 148lolabove 148lolabove 148lolabove

YEAH.................拱"乃"咗嘢刀冇得怨LA, 係咪, DANEAIR兄
作者: SNWong    時間: 2008-3-1 16:00
我次次都用囡囡d袋喎
作者: 肥佬    時間: 2008-3-1 16:47
原帖由 SNWong 於 2008-3-1 16:00 發表
我次次都用囡囡d袋喎

緊係LA, 69王兄, 你鑊鑊刀食D高檔嘢, 酒店預約果D, 洗鬼自備袋袋咩
作者: SNWong    時間: 2008-3-1 17:22
原帖由 肥佬 於 2008-3-1 16:47 發表

緊係LA, 69王兄, 你鑊鑊刀食D高檔嘢, 酒店預約果D, 洗鬼自備袋袋咩   

唔好屈我呀   , 我咁大個仔, 都未試過酒店高鐘架 食一次等於其他兩次, 唔化算
作者: 肥佬    時間: 2008-3-1 17:47
原帖由 SNWong 於 2008-3-1 17:22 發表

唔好屈我呀   , 我咁大個仔, 都未試過酒店高鐘架 食一次等於其他兩次, 唔化算

係咩 我"乳"估你LIKE D 0靚妹仔TIM, 拱F小姐會用D靚D GA袋LA卦, 69王兄
作者: 槍手    時間: 2008-3-3 10:56
原帖由 肥佬 於 2008-3-1 17:47 發表

係咩 我"乳"估你LIKE D 0靚妹仔TIM, 拱F小姐會用D靚D GA袋LA卦, 69王兄   

肥佬,我聞到一陣酸溜溜味,係咪你好恨同F小姐 ...........
作者: ballballlover    時間: 2008-3-3 11:55
作者: 肥佬    時間: 2008-3-3 14:07
原帖由 槍手 於 2008-3-3 10:56 發表

肥佬,我聞到一陣酸溜溜味,係咪你好恨同F小姐 ...........

儍LA, 姖如果知DO我係乜"水"牙, 姖唔用掘頭掃把拱拍我刀幾稀LOR, 恨乜JET
作者: 肥佬    時間: 2008-3-3 14:09
原帖由 ballballlover 於 2008-3-3 11:55 發表

又做"MOU"牙你, 笑得拱陰蚤
作者: ballballlover    時間: 2008-3-4 00:21
作者: 肥佬    時間: 2008-3-4 00:52
原帖由 ballballlover 於 2008-3-4 00:21 發表
驚你比人拍嘛!

拱有我心  乜你係想睇我奌畀人拍禾拱拍我咩, 吓
作者: ballballlover    時間: 2008-3-4 00:54
作者: 肥佬    時間: 2008-3-4 03:30
原帖由 ballballlover 於 2008-3-4 00:54 發表
可能係打者愛也嘛!

係唔冷係GA"姐", 衰鬼, 咪又氹我歡喜, 搏我加你分牙, BALL兄

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2