香港一世發論壇

標題: 同囡囡完事後冲涼, 通常會有肥皂香味, 怎辦? [打印本頁]

作者: 後生仔    時間: 2008-2-29 00:59
標題: 同囡囡完事後冲涼, 通常會有肥皂香味, 怎辦?
同囡囡完事後冲涼, 通常會有肥皂香味, 怎辦?

如果比老婆或女友察覺到, 好大擭wor
作者: David    時間: 2008-2-29 01:03
入機鋪10 分鐘, 出反嚟就ok la
作者: night    時間: 2008-2-29 01:12
主力洗下面,上半身淨洗兩點
作者: 鳳弟    時間: 2008-2-29 01:21
同女友講沖完涼先出黎~~~
同老婆就難攪o的 . . .
作者: 肥佬    時間: 2008-2-29 01:27
後生仔, 我越嚟越覺得你似以前友台GA地盤佬同儍MING WOR, 你係咪佢0地是旦一個GA化身牙, 吓.................
作者: Dane    時間: 2008-2-29 01:28
隨身 (背包, 公事包 ) 袋支用慣 古龍水   勁噴
作者: ballballlover    時間: 2008-2-29 01:33
作者: ballballlover    時間: 2008-2-29 01:34
作者: ballballlover    時間: 2008-2-29 01:34
作者: ballballlover    時間: 2008-2-29 01:35
作者: 肥佬    時間: 2008-2-29 03:10
原帖由 ballballlover 於 2008-2-29 01:33 發表
如果平時冇用開點算?

拱咪LOOK賊LOR
作者: 肥佬    時間: 2008-2-29 03:12
原帖由 ballballlover 於 2008-2-29 01:34 發表
我又唔覺似地盤佬。

乜唔似牙, 乜刀問吓吖MA
作者: 肥佬    時間: 2008-2-29 03:14
原帖由 ballballlover 於 2008-2-29 01:34 發表
我都會咁!

拱返DO屋企, 你女友要你卽刻"陳"姖, BALL兄, 拑你奌算牙
作者: ballballlover    時間: 2008-2-29 13:07
作者: 肥佬    時間: 2008-2-29 14:24
原帖由 ballballlover 於 2008-2-29 13:07 發表
咁咪話岩岩去過大便, 沖完涼至玩啦

拱囡囡D皂液同你屋企哥D唔同味, 奌算呢又, BALL兄
作者: 槍手    時間: 2008-2-29 15:45
做完之後剩用水洗,唔用皂液,又或者用細樽裝D私貨上去咪得籮.
作者: hkshrek    時間: 2008-2-29 16:51
剩係用肥皂洗重要部位,咁樣無咁大浸味
做完跑步出一身汗,汗味會遮住D肥皂味

作者: ballballlover    時間: 2008-2-29 18:45
作者: 推油    時間: 2008-2-29 20:24
作者: 肥佬    時間: 2008-2-29 22:31
原帖由 槍手 於 2008-2-29 15:45 發表
做完之後剩用水洗,唔用皂液,又或者用細樽裝D私貨上去咪得籮.

我會叫囡囡用JHONSON皂液或番挸, 邦我洗碌賓州
作者: 肥佬    時間: 2008-2-29 22:47
原帖由 hkshrek 於 2008-2-29 16:51 發表
剩係用肥皂洗重要部位,咁樣無咁大浸味
做完跑步出一身汗,汗味會遮住D肥皂味

冇錯LA, HKSHREK兄, 大多D囡囡因為一日要冲拱多次凉, 吓吓用皂液會好傷皮膚, 所以姖0地大多數會用D靚些少GA肥皂嚟冲凉同洗塊GAP GAP 0架, 所以我見D囡囡有拱GA設備, 我一定叫姖邦我用肥皂洗周周, 如果冇GA話, 冇法LA, 只有用D冇拱香味GA LOR, 落DO街咪嗱嗱聲去7仔或OK買枝500毫升GA水, 成枝灌晒落肚, 騎騎, 係返歸前痾兩三篤尿, 乜賊味刀冇148naughty 148naughty 148naughty
作者: 肥佬    時間: 2008-2-29 22:56
原帖由 ballballlover 於 2008-2-29 18:45 發表
I mean take a bath at home before going to bed with gf wir? Then why 唔同味?

我意思係問, 你去完囡囡DO, 跟手同女友返你屋企或上去你女友屋企牙, BALL兄148lol3 148lol3 148lol3

BALL兄, 你角唔角得尼兩晚, 尼DO刀LOAD得慢咗WOR, 係咪真係人氣旺咗呢吓, 係就真系凳版主HAPPY LOR, 飲得杯落148clap 148clap

作者: 肥佬    時間: 2008-2-29 23:01
原帖由 推油 於 2008-2-29 20:24 發表

小心仲有紙巾碎。

E家BIN會用紙巾抺碌周周0架, 推油兄, 宜家好多囡囡刀用廚房用GA抺手紙嚟畀D客抺周周GA LA148smile 148smile 148smile

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2