香港一世發論壇

標題: 中 途 換 女 攞嚟 搞 [打印本頁]

作者: 跣人    時間: 2008-2-29 04:12
標題: 中 途 換 女 攞嚟 搞
dup 邪 骨 , 最 怕 貼 錢 買 難 受 , 如果 dup dup 吓  覺 得 條 女 唔 掂 , 可 唔 可 以 中 途 換 女 ? 」,有 晚 去 老 砵 偉 華 大 廈 某 邪 骨 場 , 呢 間 場 係 網 上 討 論 區  口 碑 一 向 唔 錯 , 事 實 上 個 骨 女 入 到 房 ,  仲 覺 得 Everything OK ,「 條 女 幾 靚  , 望 落 身 材 又 得 , 咪 Mark 佢  , 點 知 佢 服 務 態 度 咁 差 。 」 有 幾 差 ? 「  骨 求 其 都 唔 同 佢 計 , 摸 佢 對 波 , 避 喎 , 摸 佢 大 髀 啦 , 又 避 , 見 佢 樣 靚 , 算 數 , 問 佢 開 唔 開 『 大 』 啦 , 佢 話 淨 係 可 以 起 機 , 咁 好 無 癮  ,  間 場 不 嬲 都 可 以 『 開 大 』,  推 完 油 ,打 電 話 出 櫃 面 要 求 換 女 , 得 到  答 覆 係 : 「 無 呢 d 規 矩 喎 , 你 換 女 當 你 起 多 個 餐 。 」 激 到  生 蝦 咁 跳 。

邊 個 著 邊 個 唔 著 ? 骨 場 經 理  話 : 「 道 理 上 , 個 骨 女 唔 著 ,, 服 務 態 度 差 就 點 都 講 唔 過 去 ; 但 實 際 上 , 個 場 都 無 做 錯 , 個 個 骨 友 dup 到 中 途 都 話 轉 女 ,間 場 咪 好 唔 得 閒 ? 只 怪 你 入 房 前 又 無 話 明 一 定 要 『 開 大 』 ,  入 房 前 一 定 問 定 條 女 搞 唔 搞 得 , 咁 就 大 家 都 無 交 嗌 。 」 各 位 骨 友 , 收 到 啦 ?
作者: socialdancer1    時間: 2008-2-29 11:13
Yes Sir!
作者: taid38    時間: 2008-2-29 12:47

作者: ballballlover    時間: 2008-2-29 12:57
作者: 槍手    時間: 2008-2-29 16:22
可以係休息室同個經理講好你要D乜野服務,咁咪唔洗攪成咁籮148idea 148idea
作者: hkshrek    時間: 2008-2-29 16:46
我覺得係經理或主任失職,通常揀女時,佢地會問清楚個客要求,同埋如果係生客,會介紹個場有乜玩
作者: 推油    時間: 2008-2-29 20:23

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2