香港一世發論壇

標題: 川龍街 五樓A 好靚女 好吊 好水 好多毛 好服務 [打印本頁]

作者: super26159111    時間: 2008-2-29 12:22
標題: 川龍街 五樓A 好靚女 好吊 好水 好多毛 好服務
:victory: :victory: :D :D :D :D :D :D :D :D :D
作者: 肥佬    時間: 2008-2-29 14:42
川龍街BIN DO五樓A SIN至得0架, 講D唔講D, 唔通逐個冧把上去搵咩, C HING, TKS
作者: super26159111    時間: 2008-2-29 15:23
標題: 各位大佗佬 唔好意思 地此川龍街93號五樓A 名叫詩文 人比相更靚得多
各位大佬  唔好意思  川龍街93號五摟A   真人比相靚很多
作者: super26159111    時間: 2008-2-29 15:31
肥佬收唔收到  馬上去馬  4點很小人  速去  回報告
作者: 肥佬    時間: 2008-3-1 00:48
原帖由 super26159111 於 2008-2-29 15:31 發表
肥佬收唔收到  馬上去馬  4點很小人  速去  回報告

你話去就去咩, C HING, 真係唔洗做牙, 得閒至得0架
作者: 肥佬    時間: 2008-3-1 00:49
原帖由 super26159111 於 2008-2-29 15:23 發表
各位大佬  唔好意思  川龍街93號五摟A   真人比相靚很多

148台刀冇姖廣告, BIN DO有相睇
作者: ballballlover    時間: 2008-3-1 01:50
作者: Dane    時間: 2008-3-1 13:54
呢位 介紹嘅 c-hing ....出個 包交先啦 148lovehug
作者: Dane    時間: 2008-3-1 13:57
我睇 16x ....呢個地位 果條囡 叫 YY ... 睇相 人瘦波有d 墮 148huh
作者: 肥佬    時間: 2008-3-1 14:31
原帖由 ballballlover 於 2008-3-1 01:50 發表
都話真人比相靚,咁睇乜鬼相,上去睇真人唷!

大佬, 拱各花入各眼吖MA, 係街執DO舊銀紙, 刀要眼真吓卦, BALL兄
作者: 肥佬    時間: 2008-3-1 14:37
原帖由 Dane 於 2008-3-1 13:57 發表
我睇 16x ....呢個地位 果條囡 叫 YY ... 睇相 人瘦波有d 墮 148huh

午安, DANEAIR兄, 吓.............人瘦牙, 咦.................唔ARM我胃口BOR, 我驚畀姖D骨"銀"嚫我, 拱波大就一定墮GA LA, 尼D必然現像嚟GA
作者: andyyau    時間: 2008-3-3 15:55
148realmad 148realmad 148realmad
作者: hkshrek    時間: 2008-3-3 16:51
原帖由 肥佬 於 2008-3-1 14:37 發表

午安, DANEAIR兄, ..............

肥佬兄,睇相我又唔覺好瘦
不過好似係中女

作者: 肥佬    時間: 2008-3-3 18:26
原帖由 hkshrek 於 2008-3-3 16:51 發表

肥佬兄,睇相我又唔覺好瘦
不過好似係中女   

你LIKE尼類型GA囡囡吖MA HKSHREK兄
作者: 鳳弟    時間: 2008-3-3 19:01
鳳弟今日(三月三日)特地為咁多位弟兄去證實,川龍街93A唐五樓A室現為 YY。 148inlove

網址如下︰
荃灣 YY

之前o既囡囡同鳳弟都有兩咀,會休息個零月 148no
作者: Dane    時間: 2008-3-3 22:25
乜野年紀 ..... 148w00t 148w00t
作者: ballballlover    時間: 2008-3-4 00:17

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2