香港一世發論壇

標題: 有冇試過同囡囡做緊嘢時,差佬查牌, 怎辦? [打印本頁]

作者: 後生仔    時間: 2008-2-29 13:38
標題: 有冇試過同囡囡做緊嘢時,差佬查牌, 怎辦?
有冇試過同囡囡做緊嘢時,差佬查牌, 怎辦?

有冇問題架?
作者: 肥佬    時間: 2008-2-29 14:16
原帖由 後生仔 於 2008-2-29 13:38 發表
有冇試過同囡囡做緊嘢時,差佬查牌, 怎辦?

有冇問題架?

係一樓一我就未試畀差佬逗, 旦係時鐘酒店就試過幾次拱多, 冇嘢WOR, 鈡房打 入嚟話, 五分鈡後阿蛇入嚟查房, 請預備身份證, 拱咪嗱嗱臨著番衫衭等阿蛇"HOW"門LOR, 有一男一女便裝警員入嚟, 仲好有禮貎拱講聲, 唔好意思, 打擾晒, 唔該畀張身份證睇睇, 拱睇完, 講聲唔該, 你0地續繼開心LA, 拜拜, 就係拱G MA, 冇問題牙
作者: 槍手    時間: 2008-2-29 16:09
一樓一我都試過好幾次,只要條女唔係有問題,咁你就一定冇問題
問題如下:未夠杆,過期證,冇證,等等
作者: 後生仔    時間: 2008-2-29 20:03
原帖由 槍手 於 2008-2-29 16:09 發表

thanks for information
作者: 肥佬    時間: 2008-2-29 23:46
原帖由 槍手 於 2008-2-29 16:09 發表

GUNHAND兄, 我有D補充, 如果囡囡冇以上GA問題就最好LA, 只要警民合作, 包冇事, 旦如果你串賊阿蛇, 哈哈, 有古講LA
作者: SNWong    時間: 2008-3-1 16:14
我就試過係指壓度, 當時dup緊骨, 仲未開波, 個差佬巧門, 點知個囡囡騰晒雞想著返晒衫至開門, 攪到個差佬要等, 仲幾唔好老脾, 想踢門tim, 攪到我都驚驚地 , 開門時個差佬仲屌囡囡一句:怕羞就唔好出黎做啦
作者: 肥佬    時間: 2008-3-1 16:43
原帖由 SNWong 於 2008-3-1 16:14 發表
我就試過係指壓度, 當時dup緊骨, 仲未開波, 個差佬巧門, 點知個囡囡騰晒雞想著返晒衫至開門, 攪到個差佬要等, 仲幾唔好老脾, 想踢門tim, 攪到我都驚驚地 , 開門時個差佬仲屌囡囡一句:怕羞就唔好出黎做啦

唉...........D PAUL GUY玩9你0地JET, 屌佢鹵味, 你試吓連UNDER刀唔著吖, 如果帶隊哥個女邦辦, 你大擰樂牙你, 69王兄, 又插9你一条罪, 向姖露械
作者: SNWong    時間: 2008-3-1 17:13
原帖由 肥佬 於 2008-3-1 16:43 發表

唉...........D PAUL GUY玩9你0地JET, 屌佢鹵味, 你試吓連UNDER刀唔著吖, 如果帶隊哥個女邦辦, 你大擰樂牙你, 69王兄, 又插9你一条罪, 向姖露械   

我當時只係褸條毛巾圍住下面bor, 應該無事掛
作者: 肥佬    時間: 2008-3-1 17:49
原帖由 SNWong 於 2008-3-1 17:13 發表

我當時只係褸條毛巾圍住下面bor, 應該無事掛

有樹你仲會同我係DO吹水咩
作者: Dane    時間: 2008-3-2 01:21
查乜呀 ....多鳩魚 148confused
作者: 肥佬    時間: 2008-3-2 09:28
原帖由 Dane 於 2008-3-2 01:21 發表
查乜呀 ....多鳩魚 148confused

查吓睇過你有冇甩咗D 9毛WOR, DANEAIR兄

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2