香港一世發論壇

標題: 如果你約咗條囡囡反啅, 点知佢啱啱又上咗鐘? [打印本頁]

作者: 後生仔    時間: 2008-2-29 20:14
標題: 如果你約咗條囡囡反啅, 点知佢啱啱又上咗鐘?
如果你約咗條囡囡反啅,点知佢啱啱又上咗鐘,你會点?

都好激氣, 点解唔反牌等我 , 走唔走好?
作者: 推油    時間: 2008-2-29 20:18
作者: 肥佬    時間: 2008-2-29 23:39
後生仔, 咪拱 LA, 我滖DO E家仲遇DO尼種拱GA情形0架, 平常心LA, 哥哥仔, 囡囡刀要搵食0架, 你叫人反牌等你, 喂.........哥仔, 個囡囡點知要等你幾耐0架, 有D PAUL GUY約咗個囡囡, 旦又遲大DO, 有D仲放人飛机TIM, 所以唔怪得個囡囡GA, 以我嚟講, 我會睇吓自己有冇時間等, 有咪等吓, 冇咪打個 同囡囡講, 話冇時間等, 等有時間SIN上嚟探你LA, 做男人要有D風度至得女人鐘意0架, 後生仔, 呢........如果你下次入DO閘, 包你有意想不到GA服務, 聽我講LA, 包冇奌你, 萬試萬靈"嫁"我
作者: 後生仔    時間: 2008-3-1 08:53
原帖由 肥佬 於 2008-2-29 23:39 發表
後生仔, 咪拱 LA, 我滖DO E家仲遇DO尼種拱GA情形0架, 平常心LA, 哥哥仔, 囡囡刀要搵食0架, 你叫人反牌等你, 喂.........哥仔, 個囡囡點知要等你幾耐0架, 有D PAUL GUY約咗個囡囡, 旦又遲大DO, 有D仲放人飛机 ...

肥佬兄, 果然係歡埸聖手, 小弟佩服, 如可以啲話, 可否講吓你从前嘅所見所聞, thanks
作者: Dane    時間: 2008-3-1 13:50
記住我地出嚟係 "玩" ..... 148lol3

(肥佬 ... 今日 俾女友 飛, 好很悶 ...想搵野食, 又無心水 148lovely  )
作者: 肥佬    時間: 2008-3-1 14:07
原帖由 後生仔 於 2008-3-1 08:53 發表

肥佬兄, 果然係歡埸聖手, 小弟佩服, 如可以啲話, 可否講吓你从前嘅所見所聞, thanks

午安. 後生仔, 歡乜場聖手吖, 刀係濾積D經驗返嚟GA JET, 做人要張心比已, 樣樣事刀要將件亊掉得番轉頭嚟諗諗, 唔好損人利已, 包你襟撈好多0架, 至於你叫我講吓以前D嘢, 毛"哪哪"你叫我点講你聽吖, 拱LA, 你咪多D入嚟148台, 我會係各位C HING所提出GA問題上, 盡我所知所聞GA 0野, 講畀大家知系LA, 就好似你GA提問, 我差不多条条刀有回應你LA, 後生仔
作者: SNWong    時間: 2008-3-1 15:38
原帖由 後生仔 於 2008-3-1 08:53 發表

佢點只係聖手, 直頭係我地既淫慾字典, 你睇下樓上位c hing, 搵囡都要問過肥佬架
作者: SNWong    時間: 2008-3-1 15:41
原帖由 Dane 於 2008-3-1 13:50 發表

(肥佬 ... 今日 俾女友 飛, 好很悶 ...想搵野食, 又無心水 148lovely  )

肥佬, 差唔多4點啦, 仲唔彈兩條囡比丹兄, 你想佢今晚食自己, 打飛機呀
作者: SNWong    時間: 2008-3-1 15:45
原帖由 肥佬 於 2008-3-1 14:07 發表

午安. 後生仔, 歡乜場聖手吖, 刀係濾積D經驗返嚟GA JET, 做人要張心比已, 樣樣事刀要將件亊掉得番轉頭嚟諗諗, 唔好損人利已, 包你襟撈好多0架, 至於你叫我講吓以前D嘢, :lo ...

肥佬兄, 至理名言, 無謂多講, 動作表示 148hail3 148hail3 148hail3
作者: 肥佬    時間: 2008-3-1 17:03
原帖由 Dane 於 2008-3-1 13:50 發表

吓................梗係你又曳曳LA, 激嬲個女友, 顅住又要守行為牙,  DANEAIR兄, 乖D LA, 個女友对你拱好

唉...............見係你咋, 彈件正嘢畀你LA, 收PM

作者: 肥佬    時間: 2008-3-1 17:14
原帖由 SNWong 於 2008-3-1 15:38 發表

佢點只係聖手, 直頭係我地既淫慾字典, 你睇下樓上位c hing, 搵囡都要問過肥佬架

咪玩小弟LA, 刀係你0地D大佬輩畀面細佬我JET, 69王兄
作者: SNWong    時間: 2008-3-1 17:17
原帖由 肥佬 於 2008-3-1 17:03 發表

吓................梗係你又曳曳LA, 激嬲個女友, 顅住又要守乜話, 唔記得咗, DANEAIR兄, 乖D LA, 個女友对你拱好

唉...............見係你咋, 彈件正嘢畀你LA, 收P ...

我又要pm
作者: SNWong    時間: 2008-3-1 17:18
原帖由 肥佬 於 2008-3-1 17:14 發表

咪玩小弟LA, 刀係你0地D大佬輩畀面細佬我JET, 69王兄   

你真係客鬼氣jet
作者: 肥佬    時間: 2008-3-1 17:19
原帖由 SNWong 於 2008-3-1 15:41 發表

肥佬, 差唔多4點啦, 仲唔彈兩條囡比丹兄, 你想佢今晚食自己, 打飛機呀

PM咗佢LA, 条囡冇係DO落廣告, 係DO帖出黎, 你想我畀龍兄鳳弟兩位版主插賊我個OLD SEA FOOD咩
作者: 肥佬    時間: 2008-3-1 17:21
原帖由 SNWong 於 2008-3-1 15:45 發表

肥佬兄, 至理名言, 無謂多講, 動作表示 148hail3 148hail3 148hail3

哪哪哪..........仲嚟係化, 係咪兄弟SIN, 69王兄
作者: 肥佬    時間: 2008-3-1 17:36
原帖由 SNWong 於 2008-3-1 17:17 發表

我又要pm

吓..............唔係化, 69王兄, 你刀會冇嘢食GA, 又係"豬乸春袋", 少9有, 拱老尖F小姐呢, 同姖開咗年咪牙

你叫DO, 我"未"水"中"牆刀搵個畀你, 不過我驚你同DANEAIR兄兩兄弟打交JET, 你0地講掂數SIN上去, 後果關人"銀"樹牙吓

等收PM

作者: 肥佬    時間: 2008-3-1 17:41
原帖由 SNWong 於 2008-3-1 17:18 發表

你真係客鬼氣jet

禮多人不怪吖ma, 69王兄
作者: Dane    時間: 2008-3-2 01:29
原帖由 肥佬 於 2008-3-1 17:03 發表

吓................梗係你又曳曳LA, 激嬲個女友, 顅住又要守行為牙,  DANEAIR兄, 乖D LA, 個女友对你拱好

唉...............見係你咋, 彈件正嘢畀你LA, 收PM

佢同 妹妹 去shopping 喎 148cutie2 148coldsweat2  
你個 pm 俾呢度d 主持人當 AD 封咗啦 ..... 乜都睇唔到
不過 都 thank you 你 148greedy
作者: 肥佬    時間: 2008-3-2 09:25
原帖由 Dane 於 2008-3-2 01:29 發表

佢同 妹妹 去shopping 喎 148cutie2 148coldsweat2  
你個 pm 俾呢度d 主持人當 AD 封咗啦 ..... 乜都睇唔到
不過 都 thank you 你 148greedy

拱你返去LAID兄間屋DO收PM LOR, DANEAIR兄, 好在有後著JET, DANEAIR兄

乜係PM DO出, 刀當廣告0架, 我刀係第一次見"姐"WOR

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2