香港一世發論壇

標題: 如果已反啅嘅囡囡問你借錢, 咁借唔借好呢? [打印本頁]

作者: 後生仔    時間: 2008-3-2 11:18
標題: 如果已反啅嘅囡囡問你借錢, 咁借唔借好呢?
如果已反啅嘅囡囡問你借錢, 咁借唔借好呢?
作者: 肥佬    時間: 2008-3-2 13:26
我就從未試過拑, 如果係有拑GA形况, 我會話, 現在冇拱多錢係身, 明日拎上嚟畀你LA, 跟住會永遠消失係姖面前
作者: night    時間: 2008-3-3 01:37
我試過,做法同肥佬兄諗法一樣,永遠消失
作者: 肥佬    時間: 2008-3-3 09:58
原帖由 night 於 2008-3-3 01:37 發表
我試過,做法同肥佬兄諗法一樣,永遠消失

英雄所見畧同
作者: iamtongfung    時間: 2008-3-3 10:05
標題: 回復 4# 的帖子
AGREE  + AGREE + AGREE
作者: 推油    時間: 2008-3-4 02:14
作者: 肥佬    時間: 2008-3-4 03:05
原帖由 推油 於 2008-3-4 02:14 發表
好小既咪幫襯多幾次,借錢就吾洗問,好直接咁答佢無,吾好問咁多,錢只係夠叫雞,再講叫其他雞,所以最好叫雞不過三鑊[同一個]。

其實去条囡DO幾多次刀唔係問題, 只要唔透露自已拱多身勢畀条囡知咪得LOR, 有刀話自己好窮, 只夠自已日求三餐, 一個禮拜一督GA咋, 咪得LOR, 推油兄
作者: JohnnieWalker    時間: 2008-3-19 09:15
No way ! Even you are a rich man but cannot borrow money to her !

作者: Dane    時間: 2008-3-19 20:52
出嚟玩囡148question1  .... 就係玩囡 , 玩到出埋感情, 就 掉轉俾囡食住玩 148realmad
作者: 肥佬    時間: 2008-3-19 21:11
原帖由 Dane 於 2008-3-19 20:52 發表
出嚟玩囡148question1  .... 就係玩囡 , 玩到出埋感情, 就 掉轉俾囡食住玩 148realmad  

拱樣SIN好玩, 過癮引吖MA, DANEAIR兄
作者: SNWong    時間: 2008-3-19 21:27
原帖由 肥佬 於 2008-3-19 21:11 發表

拱樣SIN好玩, 過癮引吖MA, DANEAIR兄   

似溝非溝咁呀 , 搏免費餐呀
作者: 肥佬    時間: 2008-3-19 21:45
原帖由 SNWong 於 2008-3-19 21:27 發表

似溝非溝咁呀 , 搏免費餐呀

你TRY過
作者: SNWong    時間: 2008-3-20 17:24
原帖由 肥佬 於 2008-3-19 21:45 發表

你TRY過   

我以為你try過炸
作者: 肥佬    時間: 2008-3-20 20:23
原帖由 SNWong 於 2008-3-20 17:24 發表

我以為你try過炸

我点止TRY牙 仲行動過TIM, 不過衰冷咗G MA

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2