香港一世發論壇

標題: 推 油 嘅四 大 步 驟「 抓 、 搓 、 鑽 、 套 ]是什麼? [打印本頁]

作者: 後生仔    時間: 2008-3-2 15:21
標題: 推 油 嘅四 大 步 驟「 抓 、 搓 、 鑽 、 套 ]是什麼?
推 油 嘅四 大 步 驟「 抓 、 搓 、 鑽 、 套 ]是什麼?
作者: 肥佬    時間: 2008-3-2 23:42
問推油兄LA
作者: 推油    時間: 2008-3-3 00:11
作者: Dane    時間: 2008-3-3 01:43
總之 ..你覺得舒服, 受 就得啦 148naughty
作者: 肥佬    時間: 2008-3-3 09:54
原帖由 推油 於 2008-3-3 00:11 發表

咁客氣肥佬兄,交流下,抓:R袋,搓:推PatPat,鑽:用手指關節按穴位,套:可能係吐氣,節係佢推你背時要吐氣,以上全部吹水

早晨, 推油兄, 我見你個网名叫推油, 拱我相信你LIKE DUP骨OR推油咋
作者: 肥佬    時間: 2008-3-3 09:56
原帖由 Dane 於 2008-3-3 01:43 發表
總之 ..你覺得舒服, 受 就得啦 148naughty

出嚟玩, 最緊要厘樣
作者: SNWong    時間: 2008-3-3 22:18
我仲以為套弄 tim148lol1
作者: Dane    時間: 2008-3-3 23:31
原帖由 SNWong 於 2008-3-3 22:18 發表
我仲以為套係套弄 tim148lol1

實會 幫你 套 嘅 69兄 148lol2 148lol3
作者: 肥佬    時間: 2008-3-4 00:12
原帖由 SNWong 於 2008-3-3 22:18 發表
我仲以為套係套弄 tim148lol1

捽又得唔得呢, 69王兄148laugh 148laugh
作者: 肥佬    時間: 2008-3-4 00:13
原帖由 Dane 於 2008-3-3 23:31 發表

實會 幫你 套 嘅 69兄 148lol2 148lol3

148lol2 148lol2 148lol2 148lol2

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2