香港一世發論壇

標題: 偷 拍 囡囡, 唔係咁仆街嗎? [打印本頁]

作者: 後生仔    時間: 2008-3-3 02:42
標題: 偷 拍 囡囡, 唔係咁仆街嗎?
今日有囡囡同我講話有個西裝友想用DV偷拍佢, 好在被佢識穿, 唔係咁仆街嗎?
作者: 槍手    時間: 2008-3-3 10:38
原帖由 後生仔 於 2008-3-3 02:42 發表
今日有囡囡同我講話有個西裝友想用DV偷拍佢, 好在被佢識穿, 唔係咁仆街嗎?

呢道好似係賽後報告,唔係吹水區或者1仔討論區.
作者: ballballlover    時間: 2008-3-3 11:59
作者: 肥佬    時間: 2008-3-3 13:55
原帖由 槍手 於 2008-3-3 10:38 發表

呢道好似係賽後報告,唔係吹水區或者1仔討論區.

刀算GA, 後生仔刀話今日有個囡囡同佢講LOR, 卽係去叫過"支"LA, 不過佢唔講点扑条囡JET, GUNHAND兄148annouce
作者: 槍手    時間: 2008-3-3 14:03
原帖由 肥佬 於 2008-3-3 13:55 發表

刀算GA, 後生仔刀話今日有個囡囡同佢講LOR, 卽係去叫過"支"LA, 不過佢唔講点扑条囡JET, GUNHAND兄148annouce   

但到而家我都真係一份報告都未見佢發表過.
作者: Dane    時間: 2008-3-3 14:44
係呀 148ninja  係呀 148ninja
作者: 肥佬    時間: 2008-3-3 16:50
原帖由 槍手 於 2008-3-3 14:03 發表

但到而家我都真係一份報告都未見佢發表過.

叫完"支"刀唔一定要講過畀你聽"格", 你刀冇出包胶唔豬幾耐LA, 仲好話人TIM, GUNHAND兄, 問你屎味
作者: SNWong    時間: 2008-3-3 22:30
後生仔真係好多問題, 我地答都答唔晒呀148lol2
作者: Dane    時間: 2008-3-3 23:38
我都無佢咁好氣 ....... 佢係 學生就好哩 148LightSmile  咁好問 148lol1
作者: 肥佬    時間: 2008-3-4 00:03
上面兩位C-HING, 真係畀你0地笑冷屎, 一唱一和

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2