香港一世發論壇

標題: 白雪公主一野插落去,佢個西好似岩岩開苞既囡囡咁緊窄,好有快感 [打印本頁]

作者: sp1060    時間: 2021-3-9 00:07
標題: 白雪公主一野插落去,佢個西好似岩岩開苞既囡囡咁緊窄,好有快感
太子區係著名紅燈區,大家洗樓等囡時留低嘅腳毛,真係多過條女D西毛,見白雪公主樣幼又有氣質,絕對係可做愛之材,細佬當堂硬撚晒,入到白雪公主房間,先傾吓偈培養吓感情,囡囡青春味道十足,34D美乳,水汪汪嘅電眼,紅唇誘惑,甜美笑容,一陣埋牙時自然會玩得投入開心,未開始,囡囡主動伸手入小弟褲襠內搓弄我支炮,流露出狂野本性,主動除衫服侍浴,濕身後幫我搽沐浴露,洗到一乾二淨上床,訓落床,囡囡騎在我身上立即奶全身,耳邊呻吟吹氣,漫遊有感覺而唔會太過機械化,環保吹奏,眼神有交流,深喉不斷,高超口技,有d頂唔撚順喇,轉玩六九,鮑汁無色無味,又濕又暖,忍唔住先來男上壓住白雪公主一野插落去,佢個西好似岩岩開苞既囡囡咁緊窄,好有快感,再轉女上騎得疾風有勁,如韋達上身,有速度有力度,爽到男女都呻吟出聲,拉士坐喺床反轉囡囡,提起雙腳坐上來,變反身M字抽插,將籮友壓入去,入到最入,囡囡亦自動上下打樁,西水亦不斷流出,實在太激烈啦,冇耐我亦發射升空,爽死。至今仍然回味無窮。最後囡囡表示被我征服,我地雙雙興奮到爆燈,同步到達高潮,超級女朋友感覺,正到爆啊,難得囡囡好肯配合又好玩,真係抵我喜歡佢。

http://www.miss148.com/girl.php?GID=42659
作者: bigbird    時間: 2021-3-9 02:41
多謝師兄分享~~~~~~
作者: cdfan    時間: 2021-3-9 05:51
睇相好
作者: comb    時間: 2021-3-10 11:10
多謝分享
作者: dreamcast    時間: 2021-3-13 10:16
恭喜巴打食到件正野
作者: davidluk897    時間: 2021-3-16 00:27
nice sharing ar
作者: 留精    時間: 2021-3-18 00:10
support report
作者: 杜蒙    時間: 2021-3-19 13:19
謝謝推介
作者: 士碌架    時間: 2021-3-22 09:34
一試無妨
作者: he520    時間: 2021-3-25 00:06
幾正咁啵
作者: tv0277    時間: 2021-3-26 00:02

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2