香港一世發論壇

標題: high爆無極限,只有yoyo至比到我至高享受 [打印本頁]

作者: Bobby仔    時間: 2021-3-20 00:04
標題: high爆無極限,只有yoyo至比到我至高享受
好耐之前睇四仔片,D男主角用碌鳩插入女人嘅後花園,攪到反晒白眼,不其言問條女係咪咁HIGH呢? 可惜我無緣玩插菊花丫.呢個疑問十幾廿年後終於得到證實,當然初期玩SM一定出於好奇,話說我幫襯咗女皇YOYO都有一段日子,毫無疑問,佢玩SM可以話無與論比.單係同一招都可以玩到你HIGH到想天.通櫃係SM嘅必然招式,玩SM一定會玩過,除咗可以用假鳩,震震棒,電鑽等性玩具之外,SM達人YOYO已經可以玩到用泵打氣入客菊花,充完氣之後再慢慢攪你,真係夠晒創意夠晒有快感.我每次比YOYO通通,非筆墨能形容,完全係越墜落越快樂嗰隻,明顯YOYO呢功夫係人無我有,人有我最好,就係呢個信念,令我對YOYO充滿信心.驚喜已經成為YOYO嘅標誌,建議預約時,講明由YOYO拍板,包你唔會失望,信我.當其他人模仿YOYO嘅時候,YOYO已經玩到你想像以外咁正

http://www.miss148.com/girl.php?GID=42699
作者: bigbird    時間: 2021-3-20 01:50
多謝師兄分享~~~~~~
作者: cdfan    時間: 2021-3-21 07:20
謝師兄分享
作者: 根本岸久    時間: 2021-3-25 01:32
THX REPORT
作者: mack121    時間: 2021-3-27 00:01
nice sharing
作者: deardear    時間: 2021-3-30 00:02
support report
作者: kingo    時間: 2021-4-7 01:05
一試無妨
作者: namiatnahc    時間: 2021-4-15 00:13
3q 3q
作者: jack9    時間: 2021-4-17 00:19
謝謝推介
作者: 奸爸爹    時間: 2021-4-19 01:02
看來不錯
作者: wonglung39    時間: 2021-4-20 00:03

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2