香港一世發論壇

標題: 毒龍鑽,六九毒龍,熱情濕吻.任做任屌! [打印本頁]

作者: leonardvq3    時間: 2021-3-25 13:27
標題: 毒龍鑽,六九毒龍,熱情濕吻.任做任屌!

係巴打都知太子區多囡囡,洗樓都有排洗,而且囡囡如果反咗牌的話,真係唔知等唔等好,唯有臨場執生啦,今次就比我撞到U娜送客,樣子夠嬌俏,身形比例啱晒我,仲入閘就比後便位巴打搶埋,幾大要入閘試餐飽先。靚女U娜又索又甜,臉尖尖,一把長秀髮,非常標緻,真正的甜美可人兒,好有鄰家嘅女孩感覺,36D大乳牛,漲扑扑,愛波之人絕對無嘢好講,加上眼大大水汪汪,好精靈充滿電力,電到我暈得一陣陣。大家一開始有講有笑,好主動除我衫,我都幫佢除,大家摸來摸去,侍浴38E大乳牛,由上至下慢慢磨,乳牛煎蛋,夾到我碌鳩硬到爆,櫻桃小口含住淡暖水來個冰火水蕭,一邊含到我幾乎射,忍住急急腳出沖涼房,囡囡好細心幫我抹身。阿女施展渾身解數,由頭錫到落細佬度,然後手口並用進行刺激,環保吹簫,啜鳩頭瀨鳩根,深喉不斷,淫眼望多兩眼,差D就畀佢電暈,可想而知其電力有幾強,急不及待帶套女上,動作性感引人,西肥水多,當場迷到我神魂顛倒,轉位來個在洞口操槍,再在鮑魚上磨棍,磨推到水聲吱吱響,屌得好玩又興奮,仲轉身對住塊鏡;企喺U娜後面抽插啦,白滑大蘿友好好推,加上佢D嬌嗲呻吟聲,聽到我如痴如醉,加倍力度向前推進,真係令我爽到震,再男上狂屌到噴精為止。事後浴做足,放低家用走人~好似女朋友咁,想唔番食都幾難。U娜 http://www.miss148.com/girl.php?GID=42626
作者: peter77    時間: 2021-3-25 19:45
3q ching
作者: bigbird    時間: 2021-3-26 01:43
多謝師兄分享~~~~~~
作者: chai    時間: 2021-3-30 00:28
worth to try try
作者: 周星祖    時間: 2021-3-31 11:57
謝謝推介
作者: 鬼僕    時間: 2021-4-8 00:31
看來不錯
作者: sin9578    時間: 2021-4-12 00:22
恭喜樓主食到件好野
作者: 1508    時間: 2021-4-19 11:19
Thank you report
作者: 京一    時間: 2021-4-22 00:05
又多一個選擇
作者: 師奶淫得很    時間: 2021-4-23 00:05
黎緊又有目標
作者: 性愛超人    時間: 2021-4-24 00:43

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2