香港一世發論壇

標題: 粉鮑磨鳩, 69,環保吹, 大車牌,仲好有女友feel! [打印本頁]

作者: leonardvq3    時間: 2021-4-4 09:53
標題: 粉鮑磨鳩, 69,環保吹, 大車牌,仲好有女友feel!

http://www.miss148.com/girl.php?GID=42869
約戰太子U娜,好準時去到*
入到房佢對住我笑容滿面,
笑起黎仲好親切添,相頭好掂^
天生麗質,絕對一流靚女,身材又正*
黑絲長腿,有前有後,玲瓏浮凸,有腰有羅,一睇見就大流口水*
剝曬佢光豬,副偈正到爆*
兩條肉蟲糾纏交換體溫、互相取暖,感覺無法擋*
入浴室洗白白,侍浴招呼殷周到*
服務細心,感覺好似girlfriend 一樣咁體貼*
BM+水中吹奏,一吸一啜,一吐一吹,吹到雪雪聲好勁,更差啲擦槍走火*
好彩我及時叫停,之後抹乾身上床大玩特玩,床上囡囡施展渾身解數*
U娜投入又夠主動,大家攬實瘋狂賽車*
全能女神,按住我奶錫到姣樣盡露*
摩打脷由上而下啜暈全身,使出銷魂環保毒龍鑽*電光石火間痕到我欲火攻心,興奮到不得了,奶袋袋啜蛋蛋*
吹奏起醉人嘅環保交響樂,用淫眼望住我下下深頂喉嚨*
再加上完美嘅音質同眼神,橫瀨直吹落足咀力*
作者: bigbird    時間: 2021-4-5 02:07
多謝師兄分享~~~~~~
作者: ACalan    時間: 2021-4-5 10:40
多謝師兄好野分享!!!!!!
作者: comb    時間: 2021-4-6 12:31
多謝分享
作者: 7294    時間: 2021-4-6 15:47
真係咁正的話,根本見唔到龍尾響邊度!
作者: jack115    時間: 2021-4-9 00:08
worth try
作者: sp1060    時間: 2021-4-14 00:11
黎緊又有目標
作者: 掂過碌蔗    時間: 2021-4-20 00:17
睇完報告都想試
作者: 師奶淫得很    時間: 2021-4-23 00:01
多謝包膠
作者: kevinnash    時間: 2021-4-28 00:05
射射
作者: 吳廣德    時間: 2021-4-30 01:58

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2