香港一世發論壇

標題: ⭐魔鬼身材E級靚奶【可可】⭐ [打印本頁]

作者: super689    時間: 2021-4-26 11:30
標題: ⭐魔鬼身材E級靚奶【可可】⭐

呢排晤知係咪天氣熱左,細佬特別活躍好想出火,網上見到呢個可可,形容魔鬼身材對奶好鬼大,立即打電話俾呢位可可預約。開工位置係基隆街上到去按鐘,開門已經俾可可對大奶吸引住,可可晤高屬於細骨架,可能佢瘦加背薄,身上一對E奶顯得更大!
之後佢叫我先坐坐,然後佢就係個雪櫃攞左包野俾我飲,估晤到叫雞有野飲送。不過我想飲E奶多D,之後忍晤到出手攬住佢然後揸佢對波,絕對有E級之上真係一手揸晤晒!揸左幾下佢好配合自動波除衫除Bra,一對E奶立即跌左出嚟!
跟手我都晤唗時間啦啦聲除衫然後一齊去沖涼,沖身時佢用對E奶磨我全身,磨完前又磨後,然後再同我水中蕭,當然我亦有係咁揸佢對E奶,非常重手真係正到無朋友!出去抹乾身上床,我就瞓上床等佢。
佢一野趴上嚟對E好有壓迫感,然後先錫我頸,我亦考車試車埋去好配合,然後佢先錫Lin頭又錫又啜,跟住一野含住我細佬嚟個環保吹奏。好快已俾可可佢吹到硬一硬,立即啦啦聲叫佢上套。佢先坐上我晤客氣繼續揸同啜佢對E奶,跟住同佢再車起上嚟,最後轉番男上揸住佢對E奶攬住佢車住爆!沖完涼著完衫佢叫我慢慢嚟,俾家用時佢堅持找番二十,真係完全估你晤到不過我無要晤收。真係咁既身材咁既服務同態度,性價比真係超值,絕對值得長期番食!

可可(魔鬼身材,E級靚奶)

作者: cdfan    時間: 2021-4-26 18:32
多謝分享
作者: bigbird    時間: 2021-4-27 01:56
多謝師兄分享~~~~~~
作者: 洪爺    時間: 2021-5-8 00:32
對 ball 真正
作者: 陳永仁    時間: 2021-5-17 00:05
Worth to try try
作者: Bobby仔    時間: 2021-6-4 00:00
黎緊又有目標

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2