香港一世發論壇

標題: 睇嚟我都深深愛上咗玩Nutu,係Nuru陀地SPA 教識我可以玩得... [打印本頁]

作者: 富富    時間: 2021-5-4 22:54
標題: 睇嚟我都深深愛上咗玩Nutu,係Nuru陀地SPA 教識我可以玩得...
http://www.miss148.com/girl.php?GID=43104
有時D高級嘢都要試吓嘅,好似Nuru咁,今時今日已經大行其道,週圍都話玩Nuru,無哩由同人講我未玩過呱,尋日悶悶地就去諗住去試吓,上網見老尖有間場幾企理,個名叫Nuru陀地SPA,一於就約哩間。

去到感覺又真係幾有Feel,環境優雅又乾淨,硬件計都真係有返咁上下,唔怪得個個都話要試。睇埋軟件,囡囡外表幾靚,身型又真係索爆喎,唔係爆乳而係比例好正,出街見到實眼金金。除衫沖涼,間房已經有得沖唔使出去,真係要加分。

囡囡陪沖係唔同D,話晒望住個光脫脫嘅囡囡你點會唔手多多,囡囡無炸形,仲一邊幫我沖一邊配合我,但個口又話唔好,女人就係咁。上床按摩,囡囡手勢幾好,有力水有穴位,按落又真係幾舒服,去到某D位仲會重點攻擊,真係酸痛立即消,比我預期中好好多,邊按又邊吹水,我同佢幾投緣,乜都傾,又講埋性愛,攪到佢笑到見牙唔見眼。

跟住嚟個Nuru Massage,係身手體並用嗰種,囡囡好識玩情調,一時挑吓我,一時又嗲又姣咁用身體磨我,仲要喺我耳邊呻吟,攪到鳩都硬埋,不過又真係幾舒服,到轉正面時,佢比我攪到做唔到服務,成個人比我壓住喺度擒佢,揸波啜Lin,掃肚摷蟹,合埋眼享受我帶比佢嘅快感,佢隻手都揸住我條鳩喺度摸,放喺佢面前仲二話不說直接含入口,吹簫功夫真係好,識得玩吸啜,又喺度吞吞吐吐。

上套入閘,囡囡隻蟹真係好窄,頭幾吓都比佢夾住鳩頭,再比D力一吓插到底,囡囡都High到長長呻吟,加快節奏,幾吓淺一吓深,插到佢反晒白眼,塊臉都紅埋,自動波擘大對腳配合我,改玩狗仔,插插下停底,佢仲反UN返轉頭,姣西湩樣出晒嚟,哩D咪好玩囉,一齊投入咁先至好玩,最後改返男上,瘋狂抽插一輪後射晒出嚟,囡囡仲好主動幫我清潔、各位師兄手快有手慢冇、囡囡短期客串。

作者: ACalan    時間: 2021-5-4 23:13
多謝師兄好野分享!!!!!!
作者: bigbird    時間: 2021-5-5 01:54
多謝師兄分享~~~~~~
作者: 洪爺    時間: 2021-5-8 00:32
support report
作者: wonglung39    時間: 2021-5-14 02:07
good sharing
作者: 對穿祥    時間: 2021-5-26 00:06
next time try try
作者: AAA1234    時間: 2021-6-5 00:04
多謝推介

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2