香港一世發論壇

標題: ❤短期客串YY~人靚聲甜~招呼惦當 [打印本頁]

作者: 富富    時間: 2021-5-7 00:13
標題: ❤短期客串YY~人靚聲甜~招呼惦當
http://www.miss148.com/girl.php?GID=43104

擒日到老尖食快餐*
呢間陀地spa真係得
環境同埋D女真係得
我揀左YY
人靚聲甜
yy話短期客串
yy夠姣夠放*吹得又砌得*仲有收陰機,係令我屌到腳仔都軟埋*抽陣水後除衫去沖涼*
個嘖射浴缸非常正斗
yy侍浴招呼殷勤用心仔細*波推擦背樣樣有*洗得細緻又有心機*feel好到爆棚*沖得一乾二淨*細佬都扯旗*
佢重一路吹簫,我一路享受,頂唔順比佢啜爆
跟住幫我抺乾身上床*床上*服侍我趴低先按摩*手骨正宗*開背有力有手勢*功架十足*技術好掂*慢慢按摩埋全身*推油真係推得好好*服務用心*絕唔偷懶*推背*推背*推腰*用力推呀推*推鬆全身*爽到我疲勞盡消大聲叫好*nuru淫體按摩超正*似個大肥皂喺身體上碌黎碌去*前後波推臀推*夠姣夠蕩*靚鮑磨鳩*夠矖興奮*漫遊全身*吹奏起交響樂*吹功好勁*橫瀨直啜*刺激地吹到雪雪聲*爽到震*加深喉*正到不得了*真係小D定力都要派彩*吹到咁上下*細佬已經硬到嘭嘭聲*重要時刻上套俾佢騎上*超級無敵大淫娃*騎功厲害*擺動蛇腰引鳩出洞*用佢神仙洞穴將我細佬吞食入去*摸對吸手真波瘋狂大叫*動作極之挑逗*我幫手大力向上頂數十下*西水湧緊岀黎*反應唔錯*仲有收陰機*夾住細佬好鬼正*不斷換花式*屌到合體連連高潮中*男上位置超好好拮*囡囡又夠投入肉緊*叫聲銷魂*又淫蕩*經過一番激情攻守*男女都有feel*最後抱住佢掛鼓*我一路啜波一路插*細佬好快又口吐白泡*連僅有嘅存貨派埋*真係好爽*

作者: bigbird    時間: 2021-5-7 01:52
多謝師兄分享~~~~~~
作者: cdfan    時間: 2021-5-7 05:55
多謝師兄分享
作者: wonglung39    時間: 2021-5-14 02:05
thx for report
作者: 犀利哥    時間: 2021-5-22 16:26
諗起都興奮
作者: 食好嘢    時間: 2021-5-29 00:03
nice sharing
作者: 泰臣    時間: 2021-6-5 01:46
有機會的話都要試試

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2