香港一世發論壇

標題: [報告] 西灣河 Wendy 的口爆報告 [打印本頁]

作者: fafa    時間: 2011-7-13 03:46
標題: [報告] 西灣河 Wendy 的口爆報告

今晚收工落小小雨,行到西灣河附近,細佬鳩痕,於是行到富安樓上去睇吓有無好嘢食,上到一室二號房見到一個泰妹幾好問價,二佰伍 ok入閘。過程:除衫褲幫我掛好冲凉,佢先來一個水中簫,我就張細佬插入佢喉嚨,原來佢深喉都無問題,吹咗一陣我們就上床再吹,大約過了+分鐘左右她便上套做,先來一個女上男下,她就騎咗上來搖,佢叫床聲好HIgh同有真水,整到我條嘢都係水,於是我叫佢做狗仔,我就後面屌入去,她又叫出來,我便一路鋤,佢就一路叫,到我差不多出嘢時我要佢口爆,她便除咗個套同我吹出來,到她吹三分鐘左右,我便射到佢–口都係我啲精,令到我好High,最後我便冲凉及穿好衣服,放低三佰元便走。總結:我啲睇法、如果以二佰伍這個價錢有這樣的服務,實在是超值,各位師兄如行開西灣河附近,不防上去富安樓試一次,真是好超值呀,這是我的私人意見,師兄們不要以為我係賣廣告
作者: sawa    時間: 2011-7-13 10:23
恭喜師兄食到好嘢,等我收工去會佢,因為太近我屋企
作者: ballballlover    時間: 2011-7-13 18:12
作者: Thaksin    時間: 2011-7-14 02:10
今晚收工落小小雨,行到西灣河附近,細佬鳩痕,於是行到富安樓上去睇吓有無好嘢食,上到一室二號房見到一個 ...
fafa 發表於 2011-7-13 03:46

作者: 赤裸々軍曹    時間: 2011-7-14 17:48
富安d女整體算係SWH最好,而家有埋泰泰進駐,搵日去洗一洗先
作者: one2three    時間: 2011-7-15 16:22
口爆???射到佢–口都係啲精, cannot La,must condom ~~Waste my time & money to go yesterday!!!FAFA really PK!!!
作者: johnnydepp    時間: 2011-7-15 23:38
may be fa fa is her agent
作者: harchai    時間: 2011-7-19 14:38
Thanks for the report .
作者: ballballlover    時間: 2011-7-20 01:06
作者: johnnydepp    時間: 2011-7-20 02:00
fa fa is the customer who go to wendy
作者: ballballlover    時間: 2011-7-20 09:47
作者: 堅揪    時間: 2011-7-30 02:58
GOOD REPORT!
作者: Mingfai0002    時間: 2011-8-3 15:47
I love 口爆!Very Good!
作者: airdoor    時間: 2011-8-5 15:38
恭喜師兄食到好嘢 ,,, 得閒 check check!!
作者: king19    時間: 2011-8-9 18:44
師兄真幸福
作者: LAM2420    時間: 2011-8-17 18:34
回復 1# fafa

good good good
作者: Mingfai0002    時間: 2011-8-19 13:56
Good Report! But I love kowloon & NT!
作者: daylung88    時間: 2011-9-16 01:04
正丫,一定要試
作者: Novices    時間: 2011-10-1 08:56
今晚收工落小小雨,行到西灣河附近,細佬鳩痕,於是行到富安樓上去睇吓有無好嘢食,上到一室二號房見到一個 ...
fafa 發表於 2011-7-13 03:46

囡囡真係好順得人意

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2