香港一世發論壇

標題: 小菊花窄好屌正!假狗任偛!任屌! [打印本頁]

作者: Gg8833    時間: 2021-5-11 12:15
標題: 小菊花窄好屌正!假狗任偛!任屌!

假期前夕,一於搵個囡囡發炮慶祝吓,太子U娜招呼好,態度佳,偷跳梗要搵佢啦U娜擁有36E大導彈,樣貌甜美可愛中帶點銷魂,火辣性感誘人,波濤洶湧無比吸引,全身白雪雪嘅皮膚,成個女朋友咁,侍浴36E大乳牛,由上至下慢慢磨,乳牛煎蛋,夾到我碌鳩硬到爆,櫻桃小口含住淡暖水來個冰火水蕭,一邊含到我幾乎射,忍住急急腳出沖涼房,囡囡好細心幫我抹身。於是上床發動全面攻擊,我大字形訓上床,囡囡主動波展開第二輪嘅攻勢,實在令我非常期待,環保吹奏一曲熱身,一口一口,不徐不疾,好有節奏感,口技非常唔錯,繼而下下深喉,吹至雪雪聲,令我十分享受,精神爲之一振。到咁上下先來猛力策騎,配合大M字腿騎士,簡直有如電動馬達,咁好嘅對手真係可遇不可求,轉下個姿勢,近距離面對面,真係好有同女朋友開波嘅感覺,今日狀態唔錯,洞中操槍,鮑上磨劍,推到水聲彭彭,勁好玩,最後一程推車式籮友好正,挺挺屁股拮到佢高潮迭起若仙若死,瘋狂抽插百幾二百吓,一個不留神就精關一鬆,億萬子孫狂射,爽到腳仔軟。沖埋個事後靚涼,攬住U娜食埋支煙,見出面有師兄等緊,費事阻囡囡做生意,即刻比錢加貼士閃人。U娜質素咁好! http://www.miss148.com/girl.php?GID=43141
作者: 攞你命三千    時間: 2021-5-12 00:07
support report
作者: bigbird    時間: 2021-5-12 02:17
多謝師兄分享~~~~~~
作者: cdfan    時間: 2021-5-12 05:30
多謝師兄分享
作者: ACalan    時間: 2021-5-12 10:24
恭喜師兄食到好野  !!!!
作者: keng11    時間: 2021-5-25 00:09
worth try
作者: 蟹仔    時間: 2021-6-1 00:09
多謝包膠
作者: 黑山老妖    時間: 2021-6-9 00:00
nice sharing

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2