香港一世發論壇

標題: ❤~混血波神~ good good good [打印本頁]

作者: 富富    時間: 2021-5-13 07:50
標題: ❤~混血波神~ good good good
http://www.miss148.com/girl.php?GID=43280

出得來玩,錢唔係最重要,最重要係囡囡有樣有身材有服務,好似混血波神,係我上星期洗樓時嘅大發現,呢件囡囡係好野,有唔少熟客,經常要預約先有得食,今次終於可以一親香澤啦,混血波神樣子又索又甜,臉尖尖,一把長秀髮,非常標緻,真正的甜美可人兒,好有鄰家嘅女孩感覺,一開始有講有笑,好主動除我衫,我都幫佢除,大家摸來摸去,主動侍浴,白滑波波漏出黎,伸手去搓兩搓,幫我波推夾推,再做埋水中簫,總算逃出生天,床上dup骨,手勢得好好,估唔到佢咁夠力,穴位都好準,同埋識用陰柔力,全身按鬆,之後推油,剛柔並濟,佢嘅撚雀手勢好鬼正,非常好感覺,開口鯨吞我肉棒,脷尖更不斷撩撥添加深喉,吹得太激烈,搞到我大叫頂唔順,搞到我慶合合,呢個時候帶套最好時機,上套埋牙合體,女上穴洞又濕又滑,又短又窄,細佬感覺好充實,細妹吸下又啜下,十指緊扣,屌到西水流到我春袋,再黎在洞口操槍,再在鮑魚上磨棍,磨推到水聲吱吱響,屌得好玩又興奮,最後怒火推車,後插爽到震,仲揸住對奶壓實屌,瘋狂加速,西水狂流,達到高潮頂點,佢夾我插,夠晒合拍,狂推到爆精狂射,非常之爽,屌得咁撚過癮,混血波神梗係會係下次返桌目標啦。

作者: ACalan    時間: 2021-5-13 09:46
多謝師兄好野分享!!!!!!
作者: cdfan    時間: 2021-5-13 22:47
多謝師兄分享
作者: bigbird    時間: 2021-5-14 02:53
多謝師兄分享~~~~~~
作者: ajaj    時間: 2021-5-20 00:09
tks for report
作者: 師奶淫得很    時間: 2021-5-28 01:27
黎緊又有目標
作者: AAA1234    時間: 2021-6-5 00:03
謝謝包9
作者: 根本岸久    時間: 2021-6-11 00:01
next time try try

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2