香港一世發論壇

標題: 女子髮廊攻略 [打印本頁]

作者: Peter    時間: 2007-10-15 11:53
標題: 女子髮廊攻略
大家研究o下..........

女子髮廊多数o係庙街附近 ...一上楼梯见到块茶色 / 反光玻璃 ..
其实o个块镜係佢睇到你 , 你睇佢唔到果D
入到去红红暗暗咁 ...通常都好旧 ...
9成係中女 ..around 35+ ( 年龄 )
有张按摩床 ( 其实有3-4 )张 ...间间唔同....
你训低後佢就帮你按摩 ...真係求其按o下咁 ...
之後就起机 ... 你可以楂o下佢 ...但唔会除晒...( 开大除外 )
出完o野之後就完工..

1. D 女质数其实几参次 ...E间唔o岩就第道...都间唔中有d ok ...
2. around $ 140 - $ 160 / 45 mins .
3. 每张床与床之间只用一块布隔住 ..如果有人o係隔离真係讲o野大声D都听到
4. 有得开大 ... $ 300 左右
5.  冇凉冲 ...按摩时可除 / 唔除衫
6. 最好有散纸 ..$100 + $20纸 ... 如果冇$20纸都可能屈贴士
作者: Million    時間: 2007-10-15 12:40
在廟街一帶,見到有好多乜乜女子理髮
作者: 137139    時間: 2007-10-15 12:49
中上環一帶行情如何,
作者: night    時間: 2007-10-15 18:04
我成日都想一試, 但係打jj/開大無涼沖就唔知點咁
作者: 肥豹    時間: 2007-10-20 01:46
中女not my cup of tea
作者: socialdancer1    時間: 2008-1-5 12:15
  Peter C Hing: xie xie details.
作者: Dane    時間: 2008-2-25 23:05
多數中到尾
作者: leglover    時間: 2008-2-26 12:15
Cannot cope with senior citizens..........

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2