香港一世發論壇

標題: 白雪公主任砌任吹任爆任屌,免送事后簫服務有保證 [打印本頁]

作者: 肥波    時間: 2021-6-6 20:08
標題: 白雪公主任砌任吹任爆任屌,免送事后簫服務有保證

辛苦搵來自在使,搵囡囡點都要大方啲,比囡囡一個好印象,再幫襯先會有更好嘅服務嘛,就好 似上星期太子白雪公主 咁,人靚聲甜,波大西窄,仲有超班服務,幾忙都要上去happy嚇啦,靚 女白雪公主樣子又索又甜,臉尖尖,一把長秀髮,非常標緻,真正的甜美可人兒,好有鄰家嘅女 孩感覺,34D大乳牛,漲撲撲,愛波之人絕對無嘢好講,加上眼大大水汪汪,好精靈充滿電力, 電到我暈得一陣陣。大家一開始有講有笑,好主動除我衫,我都幫佢除,大家摸來摸去,白雪公 主 主動衕我脫得光光,搓兩嚇波就去洗鳩,搽D沐浴露後就前後波推,大波煎腸,吹奏一曲水中 簫,簫聲雪雪聲,非常悅耳,阿女施展渾身解數,由頭錫到落細佬度,然後手口並用進行刺激, 環保吹簫,啜鳩頭瀨鳩根,深喉不斷,淫眼望多兩眼,差D就畀佢電暈,可想而知其電力有幾 強,上套埋牙合體,男上,越黎越多水,叫我大力d,加上笑起上黎好姣官能刺激爆燈,轉位來個 佢揸住我條熱狗即刻塞入佢隻鮑魚,雙手揸住佢對34D大乳,佢猛烈狂un幾分鐘,不斷享受呻吟 聽覺嘅效果,做愛時感覺都幾有女朋友感覺,仲捉實白雪公主條幼腰狂推,籮友又大又圓又有彈 力,推到啪啪聲,囡囡比我屌到狂叫春,西水越流越多,床單都濕撚埋,真係令我爽到震,再男 上狂屌到噴精為止。事後浴做足,放低家用走人~白雪公主咁超值,食過番尋味,下次一定玩得更 激。
http://www.miss148.com/girl.php?GID=43589
作者: cdfan    時間: 2021-6-6 20:53
多謝師兄好野
作者: bigbird    時間: 2021-6-7 01:37
多謝師兄分享~~~~~~
作者: BensonK    時間: 2021-6-11 01:15
姐係可以玩幾耐??
作者: sk886    時間: 2021-6-16 00:28
Thank you report
作者: comb    時間: 2021-6-16 13:24
多謝分享
作者: us2010    時間: 2021-6-23 21:32
Nice sharing
作者: tv0277    時間: 2021-6-28 00:06
又多一個選擇
作者: 賤輝    時間: 2021-7-5 00:37
多謝包9
作者: michaelchan    時間: 2021-7-13 00:07
黎緊又有目標

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2