香港一世發論壇

標題: 毫無保留出力攻陷野性人妻,射到精盡夠晒嗨 [打印本頁]

作者: hk8899    時間: 2021-6-13 15:43
標題: 毫無保留出力攻陷野性人妻,射到精盡夠晒嗨

正所謂食人老婆笑呵呵,可想而知食人妻係幾多男人嘅樂事,今期睇到深水埗有條新囡~大食巨乳 人妻,前兩日去開深水埗做買嘢,一於探吓佢。撳房鐘開門見囡囡身材果然非常突出,起碼40吋 E以上嘅靚波,睇到我鳩硬兼流口水,既然有樣有波有腰又有籮,靚靚人妻笑容滿面,仲有某某 女明星嘅影子,電眼仲含情脈脈地望我,好撚誘惑,充滿淫亂感覺,入到工作室,自動波來個激 情抱抱;好有人妻感覺,殷勤招呼,喺沖涼房比大食巨乳人妻波推,即時腸仔都變金剛棒啦,佢 仲笑淫淫咁轉身用個籮友磨我碌野,一路磨一路呻吟,興奮到我想就地正法佢,再轉身用大咪夾 腸,舒服過真屌,大食巨乳人妻水中蕭既實力,應該係我搵過嘅囡囡中十強之一,床上服務,舌 功相當犀利,伸出神脷就將我由上身至下身啜個痛快,爽到打冷震,返上床,我瞓底,好戲在舌 頭,佢條淫脷真係利害,成條蛇咁游走我全身,啜舐我兩粒奶頭,隻手R住我蛋蛋,高潮一浪接 一浪,我亦狂揸波捽乳,摸吓佢隻蟹,濕過濕地公園,佢堅多水多汁,佢揸住我條鳩,奶完就全 條含晒,深喉再深喉,哩D先至係簫后級功夫,自問小D定力都噴漿投降了。即時上套女上打樁, 多汁鮑魚緊窄,盡情迎合騎乘,但佢竟然又羞澀又享受,轉位來個男上我索性將佢抱起來插,啪 啪聲相當刺激,簡直就係同GF做愛一樣,好有感覺,再轉後推車仔抽插,佢收陰搞到我鳩鳩血脈 沸騰,抽插得越快越有勁,啪啪聲越來越嚮,唔屌到大食巨乳人妻狂叫哂床先派貨畏飽佢,呢條 大食巨乳人妻絕對係睇得又砌得嘅床上恩物,完事後放低家用腳軟軟落樓。
http://www.miss148.com/girl.php?GID=43508
作者: cdfan    時間: 2021-6-13 16:58
多謝師兄分享
作者: bigbird    時間: 2021-6-14 01:08
多謝師兄分享~~~~~~
作者: comb    時間: 2021-6-15 12:40
多謝分享
作者: lt6460    時間: 2021-6-17 14:23
謝師兄分享~~
作者: Howardwaiip    時間: 2021-6-19 20:16
好長個餐牌
作者: 細龜1    時間: 2021-6-28 14:50

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2