香港一世發論壇

標題: 更新樓簫后瑄瑄,果然並非浪得虛名,服務應有盡有 [打印本頁]

作者: 吳好問    時間: 2021-6-19 00:51
標題: 更新樓簫后瑄瑄,果然並非浪得虛名,服務應有盡有
今日放假,所以琴晚喺屋企養精儲蓄準備隨時出動,好好享受下先,做好晒功課,目標亦都好明確,更新樓嘅簫后瑄瑄,身材高挑得嚟唔肥又有波,個樣望落仲帶點野性,心諗扑嘢果時應該都會幾好砌,入到房談談情先幾好 feel,跟住慢慢幫我除衫入去沖涼,沖得好仔細好乾淨,侍浴前後波推,再黎有冰火水中簫,雪雪聲,吹得好有功架,36D夾我條肉腸,爽到冇朋友,真係好努力咁令我舒服,態度都幾好,出番去發現原來係用上一次性床單同毛巾,夠晒乾淨衛生,真係抵贊,我就先揸住佢對大波黎錫,好過癮,玩住佢對波我已經扯到行曬,然後錫我linlin,佢一路錫我一路伸手入去摷下野先,大家都開始玩到興興地,但佢服務仍然冇放慢,啜袋奶旦,環保吹簫,吹到好用心,先來九淺一深咁既吹法,緊接下下深喉式吹簫,吹功好好,爽到我頂唔順叫停,笠安全帽自動波女上,佢喺上面落力起勢un,我好似食殘廢餐咁,feel 到佢隻蟹夾下夾下我支棍,嘩真係爽歪歪呀,輪到我推車過癮下,配合後推還可以,推車效果好好,撞到啪啪聲,換男上女下,輕輕車住出力隊,隊隊下,佢叫床聲好銷魂,最後好快手搞掂埋~~~爆完爽哂,事後沖埋涼,比錢走人。

http://www.miss148.com/girl.php?GID=43642
作者: bigbird    時間: 2021-6-19 01:43
多謝師兄分享~~~~~~
作者: cdfan    時間: 2021-6-19 09:52
恭喜師兄食到好野
作者: lt6460    時間: 2021-6-21 13:33
謝師兄分享~~
作者: pm769    時間: 2021-6-21 15:20
上星期幫襯過,不撚知所謂,樣貌黑黑實實還可以,一除衫就知中伏。肚腩有公仔,微波不特止而最撚恐怖係兩粒LIN頭都紋有圖案,見到鳩都唔開胃。入咗閘唯有局食,最撚慶係講好500做莞式,全程求撚其不會特止,沖完涼比完佢500話唔啱數,指住個價目表話莞式688,即係700。吊佢老味同佢嘈咗陣就攞多二百出尼當施捨,臨走時同佢講實唱鳩衰啲咁嘅手法。
作者: cocolee    時間: 2021-6-30 10:12
Worth try
作者: chai    時間: 2021-7-7 01:27
謝謝推介
作者: kingo    時間: 2021-7-24 00:30
thanks report

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2