香港一世發論壇

標題: 水蜜桃簫后,AV式環保吹,深喉吞棍,服務頂瓜瓜,搞到細佬慾仙慾死,正啊 [打印本頁]

作者: 路姆西    時間: 2021-6-21 00:30
標題: 水蜜桃簫后,AV式環保吹,深喉吞棍,服務頂瓜瓜,搞到細佬慾仙慾死,正啊

琴晚馬會贏錢,搵條囡黎賀下先,水蜜桃簫后服務多元化,招呼殷勤用心,態度和藹可親,善解 人意,身材又正,前凸後翹,彈手大波,加埋一身性感戰衣,婀娜多姿兼風騷入骨,非常啱我 feel,睇到小弟有反應,大家有傾有講,剝衫去沖涼,搽上沐浴露,佢二話不說係我面前同背後上 下咁推兼夾腸仔,緊接水中簫,吹支肉棒重複左幾十野,實在頂唔順叫停上床,水蜜桃簫后先同 我按摩推油,開背有板有眼,手勢好掂,功架十足,按得好好,全部交足貨落足心機,力水足之 餘穴位又到,慢慢按勻全身重要部位......推油都一樣咁正,真係推得好好,用力推到我全身都鬆

曬,爽到我疲勞全消細佬都扯旗,正到我慾火攻心轉身反擊,狂搓對大波掃佢神仙洞,佢不斷吸 啜我身,瘋狂搶攻,又奶又啜,食蛋蛋鑽菊花,爽到無倫! 擒住碌鳩繼續環保吹奏,下下自動波深喉吞棍有吹有吸,吹功超級無敵,不愧係簫后,用淫眼望 我吹到雪雪聲,橫瀨直啜,好有AV感覺,搞到我慾火高燒淫聲係咁呻吟,定力再好都頂唔順,吹 到細佬再顯雄威硬到嘭嘭聲,好能享受,關鍵時刻俾佢帶套埋牙,先來女上男下,鮮鮑好緊好 窄,水蜜桃簫后瘋狂上下un,我幫手大力頂,佢淫聲大叫,夾住條鳩好鬼正,不斷換花式,經過 一番激情攻守,真係得心應手,屌到瘋狂大叫西水長流,最後轉番正常位插到爆漿,爽到暈!
http://www.miss148.com/girl.php?GID=43699
作者: bigbird    時間: 2021-6-21 01:44
多謝師兄分享~~~~~~
作者: lt6460    時間: 2021-6-21 13:33
謝師兄分享~~
作者: cdfan    時間: 2021-6-21 19:16
多謝師兄分享
作者: peter77    時間: 2021-6-24 01:14
睇完報告都想試
作者: 鬼僕    時間: 2021-7-2 00:06
good sharing
作者: 根本岸久    時間: 2021-7-9 10:48
Thx report
作者: jack9    時間: 2021-7-16 14:47
Worth try
作者: 對穿祥    時間: 2021-8-21 00:48
好正咁喎

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2