香港一世發論壇

標題: ❤新到niko>好玩好隊 [打印本頁]

作者: tplink    時間: 2021-6-23 08:46
標題: ❤新到niko>好玩好隊
http://www.miss148.com/girl.php?GID=43439

擒日到老尖spa食快餐~上左新女大波美臀索腿Niko服務好掂~真係好值得講~事先預約左~小弟準時到達~見菲菲真人~樣子可愛甜美~笑容滿面~氣質高雅迷人~身材超正~皮膚又白又滑~曲線玲瓏浮凸~真正嘅大波美臀索腿~要多性感有多性感~完美的臉蛋~完美的身材~是任何男人都無法抗拒的誘惑~入到房佢熱情招呼~態度和藹可親~善解人意~完美的身材已經令我扯旗~忍唔住攬埋佢柔情挑逗~jar住對大大粉波係緊搓揉到愛不釋手~爽到飄飄欲仙淫聲都岀矖~好似好興奮咁主動幫我除衫去沖涼~個噴射浴缸超正,女女侍浴招呼殷勤用心仔細~夾腸波推技巧超好~爽到震~係噴射浴缸都玩左好耐~夠矖興奮~口爆一Q~正到我呻吟震震,男人享受莫過於此
上骨床~床上~服侍我趴低先按摩~靚女技師~手勢一流~開背有板有眼~做到力夠穴位準~慢慢按摩埋全身~推油亦如是~服務做到足~一D都唔偷懶~好用心去為我推鬆全身~疲勞全消~能量十足~成個人真係舒服矖~到歡樂時光~我攬住佢深情濕吻~佢投入又好配合~車足一輪~我就搓對大大粉波掃佢神仙洞~又吸吮佢兩邊粉色nipple~我嘅柔情挑逗令佢難以抗拒~爽到佢低音淫叫轉身搶攻~nuru淫體按摩超得~前後波推臀推~似個大番梘喺身體上碌黎碌去~佢近乎完美體態~加上乳宙最強胸器~好有彈性~勁有壓迫感~feel好鬼正~瘋狂勁玩~大玩乳膠漆~鮑魚磨碌鳩~夠姣夠蕩~全身舌尖漫遊~搞到我好有feel~撩到硬矖汰~由奶春袋到啜鳩身~深喉吹奏~好鬼投入~吹到我碌鳩係佢喉嚨不斷膨脹~爽到震~真係小D定力都要派彩~吹到咁上下~細佬已經硬到頂唔順~叫佢即停~帶套正埸~爬上黎同我砌到難解難分~扭動蛇腰波濤起伏~十足淫娃feel~連換數個體位~佢叫聲連連~全面紅紅~西水長流~重有收陰機~男人極樂享受~經過一番激情攻守~最後推車啪啪聲爆~真係好爽~

作者: us2010    時間: 2021-6-23 21:25
Thank you report
作者: bigbird    時間: 2021-6-24 01:15
多謝師兄分享~~~~~~
作者: tv0277    時間: 2021-6-28 00:07
幾正咁啵
作者: 黑山老妖    時間: 2021-7-6 00:09
諗起都興奮
作者: michaelchan    時間: 2021-7-13 00:06
謝謝包9
作者: 地盤佬    時間: 2021-7-23 00:10
good sharing

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2