香港一世發論壇

標題: ❤Nuru陀地SPA yonex >>>口爆西爆任我爆 [打印本頁]

作者: hybrid    時間: 2021-6-27 07:53
標題: ❤Nuru陀地SPA yonex >>>口爆西爆任我爆
http://www.miss148.com/girl.php?GID=43745

我工作經常要坐定定,攪到周身骨痛係常事,所以每星期我要做下推拿按摩,無它嘅,辛苦搵嚟至在食,食色性也!
雖然我唔係一個要求高的人,但點都要搵一間按得又有驚喜既場至得架?
經我多方搜証,加上親身試過,nuru陀地 Spa真係一個好選擇!
間場好近地鐵站,裝修企理又乾淨,光線足夠,感覺好舒適,有巨型噴射浴缸,咁就方便好多!
去到招呼好,Yonex客氣有禮,我選了香薰推油90分鐘的,先帶我入房沖涼,yonex侍浴夠細心又體貼~波推擦背樣樣都有~洗得細緻又有心機~feel好到爆棚~沖得一乾二淨~跪低水中簫~吹功好勁~一吸一啜~一吐一吹~都落足咀力~吹到細佬不斷膨脹~係沖涼房都玩左好耐~口爆一Q
yonex自我介紹叫,後生女好Sporty,笑容好燦爛,好高、走肥、修長,身材比例好正,但咪咪又唔細,可能做開運動呱?
我瞓上床先推拿,佢D功夫幾好,按頸肩時落位唔差,力水方面都唔錯,後生女有咁好功夫真係難得,過程有傾有講唔會冷場,按了大半個鐘後真係好舒服。再嚟香薰推油,好溫柔,好識就位,到掃股時有觸電感角,真係令我想入非非,又摸又揸又R,陣陣刺激感湧上心頭,細佬開始蠢蠢欲動,佢再按我大腿內則,有意無意觸碰到細佬,真頂隱!
頭Part做完轉身做埋下半Part,推胸捽Lin,另一隻開始掃我袋袋,細佬抬起頭來就當然啦,我亦手多多,先由佢腰枝摸上個胸,隔住件衫唔過隱,攝入衫內,白滑彈手好好揸,再摸吓pat pat好有手感, 貝貝 比我攪到臉都紅晒,身體有點軟,我得勢不饒人,解甲啜Lin,佢亦都落油起機,喺咁刺激之下,要求上套埋牙,我亦已高潮了!
事後細心清潔,沖涼後出來佢仲幫我按頭,到夠鐘才走,真係有家教!

作者: Howardwaiip    時間: 2021-6-27 22:47
咁幾銀落樓,即係邊處,求指點
作者: bigbird    時間: 2021-6-28 02:03
多謝師兄分享~~~~~~
作者: 小巨蛋    時間: 2021-7-3 00:04
3q ~~~~~
作者: 九五二七    時間: 2021-7-12 15:22
Next time try try
作者: 亨特利    時間: 2021-7-22 00:04
多謝包9
作者: 吳好問    時間: 2021-8-13 00:30
thank you report

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2