香港一世發論壇

標題: 洗樓時小心洗到兇宅 [打印本頁]

作者: tomlo    時間: 2008-3-16 00:38
標題: 洗樓時小心洗到兇宅
各位巴打有無留意,好多鳳姐被殺的兇殺案,而單位變成兇宅,
都唔知幾時運氣低, 啱啱又去洗樓, 洗啱D死過人, 真係唔知點算,  
請問有冇巴打提供資料, 等大家有所防範
作者: tomlo    時間: 2008-3-16 00:44
有時見D囡囡門囗附近有度符, 嗰心有D騖
作者: David    時間: 2008-3-16 01:47
兇宅對囡囡嚟講可能幫到佢, 只要囡囡供奉呢隻寃魂, 可能寃魂會幫囡囡入多啲鐘
作者: jeffcychan    時間: 2008-3-16 04:42
咁係上伍或中伍去囉;女女都唔驚,你仲驚乜嘢呀。
作者: SNWong    時間: 2008-3-16 13:12
遇正d 正既囡, 都唔理得咁多啦, 而撞入去148lol2
作者: SNWong    時間: 2008-3-16 13:17
原帖由 David 於 2008-3-16 01:47 發表
兇宅對囡囡嚟講可能幫到佢, 只要囡囡供奉呢隻寃魂, 可能寃魂會幫囡囡入多啲鐘

係呀...咁要請教一下 "不可思議區" 既張天師兄黎解釋先
作者: SNWong    時間: 2008-3-16 13:20
原帖由 jeffcychan 於 2008-3-16 04:42 發表
咁係上伍或中伍去囉;女女都唔驚,你仲驚乜嘢呀。

無錯啦, d 囡囡通常11點前就收工啦, 我地又唔係係裡面訓, 唔使咁驚
作者: SNWong    時間: 2008-3-16 13:25
原帖由 tomlo 於 2008-3-16 00:44 發表
有時見D囡囡門囗附近有度符, 嗰心有D騖

做得呢d偏門既行業, 掛符拜神呢D 動作少不免啦
作者: Dane    時間: 2008-3-16 14:55
最近 yuen long 又屎咗一件 , d 人真係無恥 , 打刦 仲剎人
作者: 蛇仔明    時間: 2008-3-16 15:47
近 年 涉 及 鳳 姐 被 殺 事

日 期 : 16/03/2008
事 件 :元朗 同 樂 街 22 號 閣 樓 一 個 百 呎 單 位

日 期 : 22/6/2006
事 件 : 37 歲 鳳 姐 王 琳 在 長 沙 灣 道 鳳 樓 遭 勒 死 後 被 燒 屍

日 期 : 22/7/2004
事 件 : 在 銅 鑼 灣 利 園 山 道 一 間 鳳 樓 內 , 36 歲 鳳 姐 李 玲 玲 被 刺 斃

日 期 : 12/2/2004
事 件 : 41 歲 鳳 姐 毛 春 燕 在 深 水 步 福 榮 街 鳳 樓 遭 勒 死

日 期 : 2/1/2004
事 件 : 在 深 水 步 北 河 街 一 鳳 樓 內 , 39 歲 鳳 姐 霍 秀 瓊 被 人 勒 死

日 期 : 11/12/2001
事 件 : 35 歲 鳳 姐 廖 玉 娥 在 深 水 步 福 榮 街 鳳 樓 遭 鐵 鎚 扑 頭 殺 害
作者: 肥佬    時間: 2008-3-16 17:28
原帖由 SNWong 於 2008-3-16 13:25 發表

做得呢d偏門既行業, 掛符拜神呢D 動作少不免啦

好多囡囡門口刀擺梳蕉或個沙田柚係個門口土地DO
作者: SNWong    時間: 2008-3-16 17:32
原帖由 Dane 於 2008-3-16 14:55 發表
最近 yuen long 又屎咗一件 , d 人真係無恥 , 打刦 仲剎人   

希望快d 拉到呢個仆街然後去打把
作者: 肥佬    時間: 2008-3-16 17:35
原帖由 Dane 於 2008-3-16 14:55 發表

尼D又係新移民GA悲劇, 姖丈夫原來成74才, 唉.............大過個死者成廿幾年, 拱又何必呢, 盞大家刀痛苦, 唔通真係冇老婆就唔過得世
作者: SNWong    時間: 2008-3-16 17:36
原帖由 肥佬 於 2008-3-16 17:28 發表

好多囡囡門口刀擺梳蕉或個沙田柚係個門口土地DO   

係米有意思架 , 梳蕉數目係米代表今日幾多條鳩入黎, 柚就代表肥佬至鍾意既屎忽呢
作者: 肥佬    時間: 2008-3-16 18:01
原帖由 SNWong 於 2008-3-16 17:32 發表

希望快d 拉到呢個仆街然後去打把

HK冇靶打
作者: 肥佬    時間: 2008-3-16 18:18
原帖由 SNWong 於 2008-3-16 17:36 發表

係米有意思架 , 梳蕉數目係米代表今日幾多條鳩入黎, 柚就代表肥佬至鍾意既屎忽呢

應該意思係, 當你搞冷DO個囡囡唔湯唔水, 唔上唔落, 唔三唔四GA時候, 你就出去門口搣隻蕉入去做代用品, 邦姖止痕

沙田柚呢, 就應該係, 當你哥日屎忽痕, 要屌個囡囡GA屎忽, 旦個囡囡又冇尼種服務, 姖就唯有出門口, 攞果個沙田柚入廚房, 用把刀仔係個沙田柚果屎忽DO, 挖個窿窿, 然後扲入房, 揸住嚟畀你督, 我解釋得拱詳盡, 睇怕以69王兄你GA智慧, 明解GA LA

作者: SNWong    時間: 2008-3-16 18:34
原帖由 肥佬 於 2008-3-16 18:18 發表

應該意思係, 當你搞冷DO個囡囡唔湯唔水, 唔上唔落, 唔三唔四GA時候, 你就出去門口搣隻蕉入去做代用品, 邦姖止痕

沙田柚呢, 就應該係, 當你哥日屎忽痕, 要屌個囡囡 ...

嘩..好詳細喎, 多謝肥佬兄
係呢, 你有無試過攞個沙田柚咁做呀
作者: Dane    時間: 2008-3-17 00:03
犯案果條 冷屌 .... 下次 佢就 撞正 兇屋, 嚇到 不舉 148What 148What
作者: SNWong    時間: 2008-3-17 00:19
屌拿媽 , 大埔又一單
作者: Dane    時間: 2008-3-17 20:41
148realmad  依家 總共 4單 啦 148mad  
作者: 肥佬    時間: 2008-3-17 21:23
原帖由 Dane 於 2008-3-17 20:41 發表
148realmad  依家 總共 4單 啦 148mad   

唔知今晚有冇囡囡開工呢吓, DANEAIR兄
作者: 卅蚊    時間: 2008-3-17 23:13
原帖由 肥佬 於 2008-3-17 21:23 發表

有啊, 我今晚去左深水土步, 仲問女女怕唔怕比人殺
佢都仲話怕乜
佢仲同我講今日下晝北角果邊又一件
佢地同行話呢幾單好似係尼泊爾籍既仆街幹的
作者: 李超人    時間: 2008-3-17 23:27
原帖由 卅蚊 於 2008-3-17 23:13 發表

佢都仲話怕乜

收到, thx
作者: vickong    時間: 2008-3-18 02:23
作者: 卅蚊    時間: 2008-3-18 07:09
原帖由 vickong 於 2008-3-18 02:23 發表

why佢地唔怕?

佢話隔離有人睇住的, 應該係睇場黎
作者: 肥佬    時間: 2008-3-19 12:15
原帖由 卅蚊 於 2008-3-17 23:13 發表

佢都仲話怕乜

SSP好多巴基LAN坦姖刀唔驚 "近"
作者: Dane    時間: 2008-3-19 20:50
原帖由 肥佬 於 2008-3-17 21:23 發表

148realmad 我都話 ...總有d 囡開工 ,148no  就算唔食飯, 有d 都要交數  148realmad
作者: SNWong    時間: 2008-3-19 21:12
原帖由 Dane 於 2008-3-19 20:50 發表

148realmad 我都話 ...總有d 囡開工 ,148no  就算唔食飯, 有d 都要交數  148realmad  

可想而知, 生活逼人, 明知無乜生意, 都要搵條命仔搏
作者: 肥佬    時間: 2008-3-19 21:13
原帖由 Dane 於 2008-3-19 20:50 發表

E家雨過天青LA, 你幾時出洞
作者: SNWong    時間: 2008-3-19 21:32
原帖由 肥佬 於 2008-3-19 21:13 發表

E家雨過天青LA, 你幾時出洞   

明知佢呢排唔得, 你又引鳩你啦
作者: 肥佬    時間: 2008-3-19 21:44
原帖由 SNWong 於 2008-3-19 21:32 發表

明知佢呢排唔得, 你又引鳩你啦

乜唔得牙  你唔好講拱大聲TIM牙, 佢嬲你0架, 話佢唔得  佢刀不G幾耍家, 坊間流傳佢最"近"条豬橫脷, 你刀唔豬, 69王兄
作者: SNWong    時間: 2008-3-20 17:29
原帖由 肥佬 於 2008-3-19 21:44 發表

乜唔得牙  你唔好講拱大聲TIM牙, 佢嬲你0架, 話佢唔得  佢刀不G幾耍家, 坊間流傳佢最"近"条豬橫脷, 你刀唔豬, 69王兄   

豬橫脷唔係另一位老友咩
作者: 肥佬    時間: 2008-3-20 20:14
原帖由 SNWong 於 2008-3-20 17:29 發表

豬橫脷唔係另一位老友咩

哥個咪你LOR, 仲有BIN個拱"近"JET
作者: ballballlover    時間: 2008-3-21 15:27
作者: 肥佬    時間: 2008-3-21 19:39
原帖由 ballballlover 於 2008-3-21 15:27 發表
咪重好,多件女鬼,玩

人鬼3P情末了!

你屌姖時, 姖一現身過你睇, 你話你會奌呢, 吓..................BALL兄
作者: ballballlover    時間: 2008-3-21 20:18
作者: 肥佬    時間: 2008-3-22 11:42
原帖由 ballballlover 於 2008-3-21 20:18 發表
俗語話:鬼咁靚!使乜驚姐!

拱你TRY過未, BALL兄
作者: ballballlover    時間: 2008-3-22 12:41
作者: gson    時間: 2008-3-22 21:59
好囉 北角果個拉埋 雨過天青
作者: 肥佬    時間: 2008-3-23 10:32
原帖由 ballballlover 於 2008-3-22 12:41 發表
試過!
不過唔係呢種鬼,係澳門d鬼妹!

拱仲唔出包胶畀D兄弟睇, 拱孤寒0架, 你.........................
作者: ballballlover    時間: 2008-3-23 18:47
作者: ballballlover    時間: 2008-3-23 18:48
作者: 肥佬    時間: 2008-3-23 21:44
原帖由 ballballlover 於 2008-3-23 18:48 發表
以前咪講過啦!

係咪0架, 我唔"地除"GA
作者: Dane    時間: 2008-3-23 22:37
原帖由 ballballlover 於 2008-3-23 18:47 發表
附近又出左姦劫案

ball仔  148question1 ....你果單 係一條 5'4"矮  "慣賊" ...
入咗 一個 39才 廣告創作女 嘅屋企 條女做到 零晨 半夜 回家 .... 條 賊公 紥起佢 搜到 仟幾, 再攞埋d card,
跟住 .... 推條 熟女落地 , 撕爛佢d 衫, 再 強姦佢,  148realmad

作者: 肥佬    時間: 2008-3-24 12:10
原帖由 Dane 於 2008-3-23 22:37 發表

ball仔  148question1 ....你果單 係一條 5'4"矮  "慣賊" ...
入咗 一個 39才 廣告創作女 嘅屋企 條女做到 零晨 半夜 回家 .... 條 賊公 紥起佢 搜到 仟幾, 再攞埋d card,
跟住 ... ...

尼D MATURE好屌牙, DANEAIR兄, 条"慣賊"咪見食得唔好"哂"LOR
作者: ballballlover    時間: 2008-3-24 14:26
作者: Dane    時間: 2008-3-24 21:31
原帖由 ballballlover 於 2008-3-24 14:26 發表
慳番$350!

實收 仟幾 呀ball仔 ...... 148lol3 148lol2  收條囡 148LightSmile
作者: Dane    時間: 2008-3-24 21:32
原帖由 肥佬 於 2008-3-24 12:10 發表

尼D MATURE好屌牙, DANEAIR兄, 条"慣賊"咪見食得唔好"哂"LOR   

條慣賊 係唔係你呀 148mad
作者: 肥佬    時間: 2008-3-25 09:37
原帖由 ballballlover 於 2008-3-24 14:26 發表
慳番$350!

早晨, BALL兄, 你豬咪好LOR
作者: 肥佬    時間: 2008-3-25 09:40
原帖由 Dane 於 2008-3-24 21:31 發表

實收 仟幾 呀ball仔 ...... 148lol3 148lol2  收條囡 148LightSmile

早晨, DANEAIR兄, 条"慣賊"當做一次鴨
作者: 肥佬    時間: 2008-3-25 09:42
原帖由 Dane 於 2008-3-24 21:32 發表

條慣賊 係唔係你呀 148mad

我唔想做鴨, 我畀錢叫雞GA JET, DANEAIR兄
作者: ballballlover    時間: 2008-3-25 14:17
作者: Dane    時間: 2008-3-26 00:18
條 賊仔 緊係唔掂啦 .... 條囡 唔霖 所以報警 148LightSmile 148LightSmile
作者: ballballlover    時間: 2008-3-26 01:38
作者: 肥佬    時間: 2008-3-26 11:54
原帖由 Dane 於 2008-3-26 00:18 發表
條 賊仔 緊係唔掂啦 .... 條囡 唔霖 所以報警 148LightSmile 148LightSmile  

你又唔邦拖
作者: 肥佬    時間: 2008-3-26 11:56
原帖由 ballballlover 於 2008-3-26 01:38 發表
咁我地去咪...

早晨, BALL兄, 你係AR大, D細梗讓你行SIN, BALL兄
作者: ballballlover    時間: 2008-3-26 13:08
作者: 肥佬    時間: 2008-3-27 00:34
原帖由 ballballlover 於 2008-3-26 13:08 發表
你都 get 唔到我意思

I mean 我地d猛男扑完姖, 姖"lum"到唔報警重煮埋飯招呼我地食埋至走

拱正
作者: ballballlover    時間: 2008-3-27 02:06
作者: 肥佬    時間: 2008-3-27 10:48
原帖由 ballballlover 於 2008-3-27 02:06 發表
唔係乜野呀!

有你系處, 掂KA LA, 拱我行LA
作者: TMS2002    時間: 2008-3-27 12:12
呢度包交區  點解好似吹水區
作者: 肥佬    時間: 2008-3-27 17:33
原帖由 TMS2002 於 2008-3-27 12:12 發表

尼DO刀唔係14X台, 睇開D LA, C-HING
作者: ballballlover    時間: 2008-3-27 17:48
作者: Dane    時間: 2008-3-27 23:32
原帖由 TMS2002 於 2008-3-27 12:12 發表

唔好 介意啦 brother 148no
不如 你又出包交啦 .....你 出咗未呀 148oo

作者: SNWong    時間: 2008-3-27 23:40

因為我地捧龍兄鳳弟個場148wavetowel2 , 所以我地吹水會吹到天花龍鳯148annouce
作者: Dane    時間: 2008-3-27 23:56
原帖由 SNWong 於 2008-3-27 23:40 發表

因為我地捧龍兄鳳弟個場148wavetowel2 , 所以我地吹水會吹到天花龍鳯148annouce

69兄 ...... 係唔係 吹到 虫都成龍 呀148bye 148bye
作者: SNWong    時間: 2008-3-28 00:04
原帖由 Dane 於 2008-3-27 23:56 發表

69兄 ...... 係唔係 吹到 虫都成龍 呀148bye 148bye

好呀, 希望我地呢班淫虫好似誠聾咁食咁多好野148naughty 148naughty
作者: TMS2002    時間: 2008-3-28 09:43
自由港 148clap   自由講148clap 148clap
作者: ballballlover    時間: 2008-3-28 12:44
作者: kiss69kiss    時間: 2008-3-29 09:20
吹水 吹水 吹多些水 才有生氣呀.
作者: 肥佬    時間: 2008-3-29 13:29
原帖由 kiss69kiss 於 2008-3-29 09:20 發表
吹水 吹水 吹多些水 才有生氣呀.

YEAH.......................

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2