香港一世發論壇

標題: 琳琳莞式服務, 獅子搖頭 [打印本頁]

作者: loloici    時間: 2021-8-30 12:39
標題: 琳琳莞式服務, 獅子搖頭

琳琳長髮、大眼、斯文、幾靚女 、笑容親切、各自解甲,身形唔錯有1米六幾 ,去冲洗波D ,鮑魚磨大肶,再嚟水中簫,吹功一流好舒服 ,真係想唔比佢停。上床囡囡由頸吻落咪咪,再到小腿,條J已經硬曬,佢望我一眼,就擔住條J,沉腰順勢套落去,再上下吸啜, 左右擺動 ,嘴巴張 力恰到好處 ,佢跪喺度 ,托住我雙腳,我屁股到佢咪咪度 ,就一口吟落條J深喉 ,獅子搖頭嘴巴 緊包住條J係咁啜, 舌頭喺裏面打轉了J頭, 真係好鬼舒服, 再啜爆咗就冇得玩, 囡囡用口上套, 我就一嘢插落去細妹, 插咗幾十下 ,囡囡有反應呻吟 ,我想爆,就轉過花式 ,叫琳琳騎上 嚟 ,佢一路啜我咪咪一路騎 , 騎咗幾十下, 就好似潘頓上身 ,我就揸住佢屁股,用腰力頂上去 ,囡囡反應一流 ,我就發力頂多幾下 ,火箭升空, 囡囡仲繼續享受 ,不停扭屁股 ,真係乜都射曬畀佢。
http://www.miss148.com/girl.php?GID=44386
作者: warrior    時間: 2021-8-30 20:48
Worth try
作者: bigbird    時間: 2021-8-31 02:29
多謝師兄分享~~~~~~
作者: Howardwaiip    時間: 2021-9-1 15:12
恭喜師兄食到巧嘢
作者: 大麻成    時間: 2021-9-14 16:37
Good sharing
作者: 賤輝    時間: 2021-9-18 00:12
謝謝推介
作者: 骰魔    時間: 2021-9-25 14:53
不妨一試
作者: 我愛一碌葛    時間: 2021-10-6 13:47
多謝包9
作者: 亨特利    時間: 2021-10-21 00:10
support report
作者: 南哥    時間: 2021-11-1 00:02
黎緊又有目標
作者: 陳永仁    時間: 2021-11-9 00:17

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2