香港一世發論壇

標題: 東莞去完回來 [打印本頁]

作者: 1001tt    時間: 2011-8-18 23:22
標題: 東莞去完回來
今天約好了兩個朋友一齊上東莞玩,近來好多消息話大運會嚴打色情,但我哋幾個都放假,而且好想去試,我哋又驚又想去,結果用5蚊決定,結果係公,出發。
我哋坐和楷號幾個字就到,然後打比聯絡人安排車接送,5分鐘就到常平紫xx會所,車上還有其他客人,去到大約下午兩時,上到去經理話今日多咗人客,搵緊女上班,叫我哋等一等,經過幾輪挑選,終於齊腳,我其中一個朋友仲要加一佰變雙飛..好抵。
上到房條女一路跳舞一路幫我除衫,之後吹,吹咗5分鐘就坐上嚟,條女個樣幾好,身材有35D,經過幾回合頭炮結束,沖涼後開始其他服務首先波推,冰火,龍轉,好多好多,最後用環保吹番起我,再嚟第二次發炮,依一次比較耐,而且做多幾個花式,我見佢非常投入叫唔停,所以更努力,最後兩人都玩到流晒汗再沖涼,比佢攪到得半條人命,果然利害,收費都係600人仔,結果我比了800港紙作打賞。
出了門口我見到經理問佢,其實有冇公安上嚟捉,佢話極小就算有啲公安都係經過唔會上嚟,我估佢可能買通關係了,最後總結,東莞現時環境都ok,如果有師兄擔心,可以閒日星期一至四下午四時,因為依段時間下午班啲女剛剛番工和較為安心,以後我會小啲在香港洗樓,留番錢上去好過仲抵。
作者: 你有明    時間: 2011-8-20 18:24
okkkkkkkkkkk
作者: hk59    時間: 2011-8-22 13:29
Thanks [東莞去完回來]report
作者: kensix    時間: 2011-8-22 14:31
多謝師兄分享
作者: 一一大師    時間: 2011-9-5 14:48
OK~~~GOOD REPORT~~
作者: Rayman    時間: 2011-9-11 17:02
thanks..............
作者: DMG    時間: 2012-5-11 16:47
EXCELLENT REPORT..............
作者: TWL    時間: 2012-8-17 18:32
gooooooooooooooooood
作者: Aldo333333    時間: 2013-6-5 20:34
Thanks............

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2