香港一世發論壇

標題: 有冇做開既靚女想轉場 [打印本頁]

作者: william9    時間: 2008-3-24 01:50
標題: 有冇做開既靚女想轉場
佐敦某大廈有房出租或合作拆帳型式,環境好,多鐘,特旺,有意請電 67328945 徐先生洽 (沒有來電顯示不接,請見諒)
作者: 肥佬    時間: 2008-3-24 12:13
個單位你0架, 老細
作者: ballballlover    時間: 2008-3-24 14:32
作者: 肥佬    時間: 2008-3-25 10:18
原帖由 ballballlover 於 2008-3-24 14:32 發表
咁揚!

刀ARM GA, 有D囡囡會上网睇D BRO奌講嘢KA, 見DO宜又有性趣LOR WOR, 咪CALL徐生斟斟佢LOR
作者: ballballlover    時間: 2008-3-25 14:50
作者: SNWong    時間: 2008-3-25 20:51
版主仲未返工
作者: 肥佬    時間: 2008-3-25 21:25
原帖由 SNWong 於 2008-3-25 20:51 發表
版主仲未返工

龍兄鳯弟兩兄弟去咗溝囡未返, 69王兄
作者: 龍兄    時間: 2008-3-26 02:49
多謝肥佬兄..幫回答
不過想搵囡囡租你個場...問我地仲好= = 成日都有囡問啦!

作者: 鳳弟    時間: 2008-3-26 11:23
原帖由 肥佬 於 2008-3-25 21:25 發表

龍兄鳯弟兩兄弟去咗溝囡未返, 69王兄   

小鳳我就每日都去溝女架喇 . . .
不過要幫龍兄澄清下,龍兄咁高大威猛玉樹林風英俊蕭灑 . . . 佢只會係俾囡溝,而唔係去溝囡 . . .
作者: 肥佬    時間: 2008-3-26 12:07
原帖由 龍兄 於 2008-3-26 02:49 發表
多謝肥佬兄..幫回答
不過想搵囡囡租你個場...問我地仲好= = 成日都有囡問啦!

乜真係畀禾一"住"夾中  龍兄

咪係, 哂GAS

作者: 肥佬    時間: 2008-3-26 12:10
原帖由 鳳弟 於 2008-3-26 11:23 發表

小鳳我就每日都去溝女架喇 . . .
不過要幫龍兄澄清下,龍兄咁高大威猛玉樹林風英俊蕭灑 . . . 佢只會係俾囡溝,而唔係去溝囡 . . .

乜原來龍兄真係拱"近"0架, 唔該晒鳳弟兄, 拱第二時禾見DO龍兄, 會企歪D GA LA

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2