香港一世發論壇

標題: [外地簡報] 泰國 - 布吉 [打印本頁]

作者: 恩尼斯達    時間: 2011-10-3 02:48
標題: [外地簡報] 泰國 - 布吉

小弟現身處曼谷(8/9 - 13/9在布吉),12月中才回港

現寫一篇簡評介紹布吉府的金魚江玩法:

在最知名的巴東(Patong) ,一座很宏偉的建築物,名為 Christin Massage,很多遊客慕名而來,亦因如此,漲價十分厲害,現在最少要消費2xxx泰銖

玩法:
入到去會有檯俾你坐低叫野飲,有經理招呼你,你隔住塊大玻璃金魚江揀女; 姐姐組經驗老到,招呼亦好; 幼幼或模特兒組別會稍貴。

揀好女就先埋單,再上房,簡單侍浴,再上水床body massage,上床再massage+service,最後就交配。

全程九十分鐘,一Q制,想玩兩Q自己和囡囡傾掂數。

夜深了,下次寫其他地方。
作者: arsenal620    時間: 2011-10-3 09:58
作者: ballballlover    時間: 2011-10-3 16:37
作者: ballballlover    時間: 2011-10-3 16:40
作者: 恩尼斯達    時間: 2011-10-3 17:35
有無巴打去泰國玩過?一齊交流下啦
作者: 恩尼斯達    時間: 2011-10-3 17:36
達仔, 你唔介意我等指引壓版會員睇一日, 睇夠就轉去一樓一區. 果邊多人喜愛泰妹! ...
ballballlover 發表於 3-10-2011 16:40

好野齊分享a_a
作者: arsenal620    時間: 2011-10-3 17:40
作者: 恩尼斯達    時間: 2011-10-3 17:43
如果想咁玩,要去揾LT,下次有時間詳述^^
作者: kelvincyl    時間: 2011-10-3 19:46
達兄, 我聽我同事講, 佢話都有地方係任做,定2Q,  好似事前沖涼時1Q, 出到去再做多Q
作者: 恩尼斯達    時間: 2011-10-4 00:01
布吉????????????????
作者: kelvincyl    時間: 2011-10-4 09:16
我都唔記得了, 因我都係聽佢地傾計時聽到, 而我係同事面前係扮純情小生 所以冇搭嘴問
作者: 槍手    時間: 2011-10-4 12:21
小弟現身處曼谷(8/9 - 13/9在布吉),12月中才回港

現寫一篇簡評介紹布吉府的金魚江玩法:

在最知名的巴東 ...
恩尼斯達 發表於 2011-10-3 02:48

泰國其他地方都係差唔多step.
作者: 肥佬    時間: 2011-10-8 18:22
有無巴打去泰國玩過?一齊交流下啦
恩尼斯達 發表於 2011-10-3 17:35

以前8台子弟會舘, 有個C-HING叫他信(人稱泰王), 佢一年去幾次THAILAND 0架, 你PM佢, 同佢交流吓LOR
作者: ballballlover    時間: 2011-10-10 08:23
作者: 肥佬    時間: 2011-10-10 11:06
剛剛睇到個廣告,鐘意泰妹可以試下,夠青春!
ballballlover 發表於 2011-10-10 08:23

尼個泰王會去昅昅GA
作者: harchai    時間: 2011-10-10 14:11
尼個泰王會去昅昅GA
肥佬 發表於 2011-10-10 11:06

10月1日晚, 他信兄已去左睇囉, 話唔arm喎
作者: harchai    時間: 2011-10-10 14:23
我都唔記得了, 因我都係聽佢地傾計時聽到, 而我係同事面前係扮純情小生 所以冇搭嘴問 ...
kelvincyl 發表於 2011-10-4 09:16

泰國D浴室係包1Q既, 又如夜場帶女出街話明ST(short time)亦即係一Q.
不過如果條泰妹霖你, 又另當別論, 陪足你成晚任朴tim.
作者: Thaksin    時間: 2011-10-11 01:45
harchai 發表於 2011-10-10 14:11

harchai Brother完全了解我嘅行程,勁!
作者: Thaksin    時間: 2011-10-11 01:50
泰國D浴室係包1Q既, 又如夜場帶女出街話明ST(short time)亦即係一Q.
不過如果條泰妹霖你, 又另當別論, 陪 ...
harchai 發表於 2011-10-10 14:23

睇嚟harchai Brother你都食唔少免找數泰囡囡!
作者: Thaksin    時間: 2011-10-11 01:53
以前8台子弟會舘, 有個C-HING叫他信(人稱泰王), 佢一年去幾次THAILAND 0架, 你PM佢, 同佢交流吓LOR   ...
肥佬 發表於 2011-10-8 18:22

肥佬Brother你幾時同我去番轉啫!
作者: harchai    時間: 2011-10-11 10:28
harchai Brother完全了解我嘅行程,勁!
Thaksin 發表於 2011-10-11 01:45

我仲知你果晚晚飯食左咩野tim
作者: 肥佬    時間: 2011-10-11 12:13
harchai 發表於 2011-10-10 14:11

人不對相
作者: 肥佬    時間: 2011-10-11 12:16

HARCHAI兄, 以你拱型仔, 係THAILAND實冧唔少女LA
作者: 肥佬    時間: 2011-10-11 12:18
Thaksin 發表於 2011-10-11 01:50

尼個仲洗問GA, 肯定GA LA
作者: 肥佬    時間: 2011-10-11 12:21
Thaksin 發表於 2011-10-11 01:53

E+禾去遠GA地方, 好難賣甩隻老虎0架, SONY兄
作者: harchai    時間: 2011-10-11 13:24
HARCHAI兄, 以你拱型仔, 係THAILAND實冧唔少女LA
肥佬 發表於 2011-10-11 12:16

廿年前我唔怕認架, 而家就梗係他信兄啦, 肥佬兄
作者: harchai    時間: 2011-10-11 13:27
Thaksin 發表於 2011-10-11 01:50

呢個世界好公平既, 年青果時攞泰妹著數, 而家咪要還囉
作者: 肥佬    時間: 2011-10-11 17:24
harchai 發表於 2011-10-11 13:24

你E+仲係溝4女........
作者: harchai    時間: 2011-10-11 21:00
你E+仲係溝4女........
肥佬 發表於 2011-10-11 17:24

E+果d叫做生意
作者: Thaksin    時間: 2011-10-13 03:43
E+禾去遠GA地方, 好難賣甩隻老虎0架, SONY兄
肥佬 發表於 2011-10-11 12:21

肥佬Brother泰國有個地方叫"老虎樂園"好多人都鍾意去玩GA!
http://travel.openrice.com/traveller/reviewdetail.htm?reviewid=1977
作者: Thaksin    時間: 2011-10-13 03:45
harchai 發表於 2011-10-11 13:24

harchai Brother我都幾十歲人啦,仲點溝女呀!
作者: Thaksin    時間: 2011-10-13 03:47
呢個世界好公平既, 年青果時攞泰妹著數, 而家咪要還囉
harchai 發表於 2011-10-11 13:27

harchai Brother你點算叫還啫,只係比返少少利息啫!
作者: harchai    時間: 2011-10-13 16:25
harchai Brother你點算叫還啫,只係比返少少利息啫!
Thaksin 發表於 2011-10-13 03:47

幾十年既利息, 你話襟唔襟計
作者: 肥佬    時間: 2011-10-13 17:20
harchai Brother我都幾十歲人啦,仲點溝女呀!
Thaksin 發表於 2011-10-13 03:45

吓........SONY兄, 你E+仲好刹食, D女最LIKE你D拱GA年紀0架, 話有食力WOR
作者: 肥佬    時間: 2011-10-13 17:22
肥佬Brother泰國有個地方叫"老虎樂園"好多人都鍾意去玩GA!
Thaksin 發表於 2011-10-13 03:43

拱個樂園E+仲收唔收養D老虎乸0架
作者: harchai    時間: 2011-10-13 18:08
拱個樂園E+仲收唔收養D老虎乸0架
肥佬 發表於 2011-10-13 17:22

呢個老虎樂園專收麻甩佬果D老虎乸架, D人帶個老婆去, 跟住一腳伸佢落D老虎度, 班老虎就會幫手清除左個老婆, 連骨都無埋, 咁個麻甩佬咪重獲新生囉.
作者: Thaksin    時間: 2011-10-14 02:23
呢個老虎樂園專收麻甩佬果D老虎乸架, D人帶個老婆去, 跟住一腳伸佢落D老虎度, 班老虎就會幫手清除左個老 ...
harchai 發表於 2011-10-13 18:08

咁咪即係老虎自相殘殺!
作者: kelvincyl    時間: 2011-10-15 20:02

原來係咁, 聽同事講, 有D人放大假或悠長假期時, 會租一間屋1個月,好似D HOUSE咁,  租金好平, 好似大約3-4千蚊港幣, 如果到時溝到件泰妹或者包一個泰妹玩足一個月, 都應該幾爽
作者: harchai    時間: 2011-10-15 20:46
原來係咁, 聽同事講, 有D人放大假或悠長假期時, 會租一間屋1個月,好似D HOUSE咁,  租金好平, 好似大約3-4 ...
kelvincyl 發表於 2011-10-15 20:02

Hk$3-4千1个月既house在曼谷? 他信兄可能知
作者: kelvincyl    時間: 2011-10-17 20:28
harchai 發表於 2011-10-15 20:46

可能未必係曼谷個邊, 不過就好平, 好抵住
作者: Thaksin    時間: 2011-10-18 01:35
harchai 發表於 2011-10-15 20:46

如果喺曼谷Lat Phrao租兩層嘅House每月都要THB13000-THB15000起!
作者: harchai    時間: 2011-10-18 11:29
如果喺曼谷Lat Phrao租兩層嘅House每月都要THB13000-THB15000起!
Thaksin 發表於 2011-10-18 01:35

Ramkamhang D 排屋都係差唔多, 但都要簽一年租約過喎 , 租一個月既有無呢 ?
作者: Thaksin    時間: 2011-10-19 00:35
Ramkamhang D 排屋都係差唔多, 但都要簽一年租約過喎 , 租一個月既有無呢 ?
harchai 發表於 2011-10-18 11:29

如果要簽一年租約嘅,咪叫位師兄比晒一年租先,住唔晒一年嘅就比我住同師兄看屋囉!
作者: 槍手    時間: 2011-10-28 16:33
Thaksin 發表於 2011-10-11 01:53

而家個邊水災,個個都搵路走.
作者: 槍手    時間: 2011-10-28 16:37
Thaksin 發表於 2011-10-18 01:35

而家送俾你都唔住啦

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2