香港一世發論壇

標題: 141價錢 [打印本頁]

作者: Cohee    時間: 2022-7-6 10:40
標題: 141價錢
今年新玩,上過十次度,次次半粒鍾收八舊至一千。有次摸完西話要收六九价錢,問我加三佰做埋推油,我話唔好就一千走人。
請問各位師兄一般比几錢玩几耐。
作者: 肥佬    時間: 2022-7-7 15:26
係唔係酒店预約嘅高檔囡囡呀, C-HING
作者: Cohee    時間: 2022-7-8 10:36
普通荃湾&旺角区141,係呢度有廣告添•
作者: 肥佬    時間: 2022-7-8 13:25
Cohee 發表於 2022-7-8 10:36
普通荃湾&旺角区141,係呢度有廣告添•

明白, 師兄, 你個問題係價錢就合理, 但係服務就呃鐘

作者: Cohee    時間: 2022-7-8 14:20
肥佬 發表於 2022-7-8 13:25
明白, 師兄, 你個問題係價錢就合理, 但係服務就呃鐘

就係,上141都係想玩耐D,起碼45分鐘。雖然依家無大陸來貨,都唔好呃鐘丫
作者: 肥佬    時間: 2022-7-8 18:29
Cohee 發表於 2022-7-8 14:20
就係,上141都係想玩耐D,起碼45分鐘。雖然依家無大陸來貨,都唔好呃鐘丫 ...

向過馬伕投訴下囉   

作者: Cohee    時間: 2022-7-9 09:47
肥佬 發表於 2022-7-8 18:29
向過馬伕投訴下囉

141全部獨立經營,無得投訢,只好無番食。指压馬檻又成日查牌。
只想撞啱个合意141,唔能駛周圍撲。
多谢ching回復。••
作者: nasa    時間: 2022-7-9 12:00
Cohee 發表於 2022-7-9 09:47
141全部獨立經營,無得投訢,只好無番食。指压馬檻又成日查牌。
多谢 ...

指壓遇到查牌同搵到件唔好的囡囡一樣都只係唔好彩
作者: 肥佬    時間: 2022-11-22 15:08
Cohee 發表於 2022-7-9 09:47
多谢 ...

你可唔可以係講邊條女呢

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2