香港一世發論壇

標題: 台灣靚模~嘉欣,聽教聽話似女朋友 [打印本頁]

作者: 亨特利    時間: 2023-9-11 00:28
標題: 台灣靚模~嘉欣,聽教聽話似女朋友
入到房,大家有講有笑,加上互相撫摸一輪,了解多咗,自然水到渠成,除衫沖涼,佢咁熱情主動,招呼一定又好用心,唔會Hea做嗰隻,都算敬業樂業。寬衣解帶去浴室,36D大波貼住我上下前後磨,推完壓,好撚爽,洗到乾淨晒,梗係水中簫啦,台灣靚模~嘉欣望住我嬌媚一笑,幾乎想爆比佢,好在囡囡口下留情,乾身上床,台灣靚模~嘉欣由我頸鍚到大脾內側,奶完又錫,錫完又奶,仲洗埋袋底,全身漫遊做得好足,全程無偷懶,抵讚!服務細心全身上下瘋狂奶錫,奶袋啜蛋落深喉,啜得我鬼咁興奮,到細佬度落力吹奏,環保份子,吹功好犀利,落力吹到雪雪聲,直瀨橫啜,一深一淺,深淺快慢,換六九式吹奏,吹到唔叫唔停,搞到我慶恰恰,好撚舒服,之後帶套埋牙,先來個眼見鮮嫩鮑魚,開炮曳曳時嘅淫聲真實到爆,天然水大量供應,暖笠笠又濕潤嘅感覺,女神拗腰夾腳縮陰呢D真反應呃唔到人,再來捽幾捽佢細妹已噴晒水,淫娃天生性愛狂,表現出超凡騎功,快速直插我,細妹好窄好濕仲好暖,騎到面都紅晒,來回幾個回合,最後坐喺床反轉囡囡,提起雙腳坐上來,變反身M字抽插,將籮友壓入去,入到最入,囡囡亦自動上下打樁,西水亦不斷流出,成條鳩入到盡,小小動作已經令台灣靚模~嘉欣瘋狂,咬實牙根以每秒兩三下抽插,插足兩分幾三分鐘至抽出除奪狂爆,射到鳩軟為止,台灣靚模~嘉欣咁靚女之餘,服務功夫又有保證,唔怪得咁多師兄讚啦!

https://www.miss148.com/girl.php?GID=51730
作者: comb    時間: 2023-9-11 10:53
多謝分享
作者: cdfan    時間: 2023-9-11 19:28
多謝分享
作者: 阿豹    時間: 2023-9-12 00:35
support report
作者: 庶務部    時間: 2023-9-13 00:21
worth try
作者: 食好嘢    時間: 2023-9-14 00:01
恭喜師兄食到件好嘢
作者: mack121    時間: 2023-9-15 00:05
黎緊又有目標
作者: 鬍鬚仔    時間: 2023-9-16 00:50
good sharing
作者: Bobby仔    時間: 2023-9-18 01:34
謝謝推介
作者: 吳好問    時間: 2023-9-19 00:57
又多一個選擇
作者: dreamcast    時間: 2023-9-20 00:01

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2