香港一世發論壇

標題: 初試深水步大波可可 [打印本頁]

作者: 根本岸久    時間: 2023-10-30 00:23
標題: 初試深水步大波可可
呢個女女相信好多師兄唔會陌生,佢就係深水步可可。雖然已經唔少師兄報告過,我又分享下自己經歷。一入到我出手隔住衫去摸佢對波同妹妹,佢無黑面而且好似有反應。之後可可佢好細心地幫我除去所有衫褲,當除剩我條底底時,可可就一邊隔著底褲摸我細佬,話我細佬好硬,仲話會好好服侍我,咁搞法我唔硬都唔得啦。
之後佢好熱情我地仲打個車輪先,呢個小小熱身完成後,大家就入左去沖涼。可可佢首先由前到後同我沖得乾乾淨淨,然後先黎玩bm,身貼身面對面又車左一陣,車緊時仲不停玩我細佬,之後轉身背住我,我就不停搓佢對幾重手既大波。到水中蕭既時候,蕭技十分唔錯。
出到去抹乾身,上到床又車一車先,然後佢再用手摸我,估唔到咁熱情主動,佢話等佢慢慢服侍我。先由頸至胸錫,其間等如好似做左次bm咁。一邊用波磨細佬,一邊又錫我乳頭,去到細佬就好硬,到一路錫時候我又揸番佢對大波。之後就為我吹奏,好快又起了頭,吹奏一流將我細佬棍邊奶到上龜頭頂,又一口含落口條脷就慢慢奶龜頭,加上有好幾下有深喉,怕頂唔順被佢吹爆叫停上套。
到帶套正場先女上,一騎上來已經進入狀態,一路騎我雙手一定係揸波。換男上推插再向前索吻大車,雙手繼續揸波,feel到佢下面出曬水,亦聽到佢呻吟聲開始加大。我當然無停係咁加速抽插,最後係佢呻吟叫床聲下完成出野!事後沖完涼放低家用四百走人。食後終於明白點解呢個深水步可可咁紅。咁既性價大波得黎算走肥,再加上咁強既服務,我諗我都會返食!

https://www.miss148.com/girl.php?GID=52134
作者: Ansonkong$$    時間: 2023-10-30 07:31
多謝分享
作者: cdfan    時間: 2023-10-30 19:04
多謝分享
作者: namiatnahc    時間: 2023-10-31 00:25
worth try
作者: cho01    時間: 2023-10-31 18:27
又嚟
作者: liger    時間: 2023-11-1 00:02
Thx for report
作者: comb    時間: 2023-11-1 06:52
多謝分享
作者: 我愛一碌葛    時間: 2023-11-2 04:23
恭喜師兄食到件好嘢
作者: 小喇叭    時間: 2023-11-3 00:25
又多一個選擇
作者: 自由鳥    時間: 2023-11-4 00:39
good sharing
作者: 0.03    時間: 2023-11-6 00:01

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2