香港一世發論壇

標題: 令妳跌錢又谷9氣既8婆-- ice cream [打印本頁]

作者: smallbin    時間: 2011-12-20 23:39
標題: 令妳跌錢又谷9氣既8婆-- ice cream
http://www.miss148.com/girl.php?GID=8449

開門口, 問左有咩服務, 就話乜都有.
入到去, 比錢先wor, ok, 我比.

之後要我單挑沖涼, 我都ok.
上到床, 一未用手, 唔叫佢用口都唔用, 極唔願意地非環保吹, ok 算數, 見妳大波就忍下
吹唔夠幾野就騎上黎, 我又忍妳, 廢事妳唔高興; 騎唔夠幾野就話累要我黎, ok我又就妳

男上一陣後想轉個狗仔玩下姐, 黑面, 我屌妳, 比面色我睇, 我唔x係比錢嫁 !! 反轉左見妳唔到我又算數.
唔夠一陣又吹鐘, 屌妳我真係唔x順氣, 之後唔能屌就走左!!

希望各位人兄唔到因為一時9硬而幫襯哩個8婆, 唔係換來谷9氣就唔抵!!
另外祝佢日日無人入, 等收皮LA 8婆!!
作者: done123    時間: 2011-12-20 23:50
C兄係咪件女女做多幾個開始偷懶呀?
作者: 四眼仔    時間: 2011-12-20 23:52
THAI妹睇個樣過得去.
吾想谷9氣搵肥版主界紹.
作者: done123    時間: 2011-12-20 23:54
俚類泰妹速食還可以, 要服務就真係要研究研究
作者: 恐龍仔    時間: 2011-12-20 23:54
比錢換來谷9氣  
作者: fatmanneo    時間: 2011-12-21 01:16
me too
作者: Dane    時間: 2011-12-21 01:28
呢件 小弟 我試過 ....  係好 有進步空間
會唔會 番食 ................ ..     俾D 機會其他人啦

作者: 肥佬    時間: 2011-12-21 18:52
THAI妹睇個樣過得去.
吾想谷9氣搵肥版主界紹.
四眼仔 發表於 2011-12-20 23:52

WA!!四眼仔版主你真好介紹WOR, 可惜禾唔多LIKE屌THAI GIRL GA, 呢.........揾阿HARCHAI兄&他信兄LA, 佢兩個大把好介紹
作者: kelvin299    時間: 2011-12-21 22:11
咁既服務態度唔使錢都冇用
5個大字???

換來一肚氣.......
作者: harchai    時間: 2011-12-21 22:56
WA!!四眼仔版主你真好介紹WOR, 可惜禾唔多LIKE屌THAI GIRL GA, 呢.........揾阿HARCHAI兄&他信兄LA, 佢兩 ...
肥佬 發表於 2011-12-21 18:52

呢件我无食过,但差既泰妹我都有遇过架,咪当自己当黑lor
作者: 四眼仔    時間: 2011-12-21 23:23
WA!!四眼仔版主你真好介紹WOR, 可惜禾唔多LIKE屌THAI GIRL GA, 呢.........揾阿HARCHAI兄&他信兄LA, 佢兩 ...
肥佬 發表於 2011-12-21 18:52

版主
THAI GIRL 我吾會介紹.
作者: 四眼仔    時間: 2011-12-21 23:25
呢件我无食过,但差既泰妹我都有遇过架,咪当自己当黑lor
harchai 發表於 2011-12-21 22:56

harchai兄
所以你現在時常去太子搵囡囡.
作者: harchai    時間: 2011-12-22 00:05
harchai兄
所以你現在時常去太子搵囡囡.
四眼仔 發表於 2011-12-21 23:25

四眼仔兄,禾呢个月至今去左三次太子,都算系时常去卦
作者: 四眼仔    時間: 2011-12-22 00:26
四眼仔兄,禾呢个月至今去左三次太子,都算系时常去卦
harchai 發表於 2011-12-22 00:05

因為平時吾見你出報告,
現在你己有兩份太子報告.
作者: harchai    時間: 2011-12-22 08:51
因為平時吾見你出報告,
現在你己有兩份太子報告.
四眼仔 發表於 2011-12-22 00:26

哦,我系少出report jet
作者: 四眼仔    時間: 2011-12-22 09:09
哦,我系少出report jet
harchai 發表於 2011-12-22 08:51

harchai兄
原來食左吾出聲.
作者: harchai    時間: 2011-12-22 12:03
harchai兄
原來食左吾出聲.
四眼仔 發表於 2011-12-22 09:09

通常我都係搵c兄們出過REPORT既囡囡, 咁人地出過REPORT既我就唔出架啦, 但都有在個REPORT回應一兩句既
作者: 四眼仔    時間: 2011-12-22 12:08
通常我都係搵c兄們出過REPORT既囡囡, 咁人地出過REPORT既我就唔出架啦, 但都有在個REPORT回應一兩句既:14 ...
harchai 發表於 2011-12-22 12:03

吾係呀!肥師兄叫搵你帶路.
作者: harchai    時間: 2011-12-22 12:58
吾係呀!肥師兄叫搵你帶路.
四眼仔 發表於 2011-12-22 12:08

肥師伯, (佢輩份高, 我地要稱呼佢做師伯架). 肥師伯知道我同他信兄鐘意食泰菜, 話如果搵泰菜就問我地啦咁.

不過我都唔係逢泰必食既, 同埋班泰妹泥HK係要短時間搵銀, 快餐計就會好過D7日鮮, 但點都唔會慢慢同你玩, 因為有人睇住部細路電視, 一過鐘就起鐘架啦.

但有個SSP泰妹場, 無乜做廣告, 3舊1個鐘頭全套+按摩, 有兩三個識按摩既40后港泰嬋長註, 但偶然會有後生泰妹泥做一個月. 我無乜推介呢間場既原因, 係個雞頭泰嬋(流利廣東話)好冷大話, 問親佢就實話有後生靚女牙, 上到去又話做緊野喎, 做過第二個啦咁. 有次有件真係好正既, 我返食開埋名, 佢話左時間, 我去到樓下, 佢就話要等多一粒鐘, 但就一路都唔打俾我, 後尾佢話得啦咁上到去又話唔知我搵邊個女, 又話條女走左, 咁咪局做第二個囉, 需然都ok, 你知啦,一心諗住食麵, 等左一輪至你話賣晒要改食粉,  咁就無晒mood啦. 後幾日有再搵返個條女啦. 不過呢個雞頭太大話, 介紹俾人地就唔係咁好啦.
作者: terryballack    時間: 2011-12-22 16:26
師兄們有們食過 124 sandy
張相好吸引
但我驚去到無環吹..
作者: kaka888    時間: 2011-12-28 17:42
下次有好野食
作者: bigbird    時間: 2011-12-30 03:22
thanks c-hing warning ~~~~~~~~~~~~~~~
俾錢先實冇好結果 .........................
作者: 怕醜仔    時間: 2011-12-30 06:09
師兄們有們食過 124 sandy
張相好吸引
但我驚去到無環吹..
terryballack 發表於 2011-12-22 16:26

有食過個124 apple
真人真係好正 成個女朋友咁又車又吹
不過玩左下面痕痕地成個星期 都唔敢再玩泰妹了
作者: 四眼仔    時間: 2011-12-30 11:32
有食過個124 apple
真人真係好正 成個女朋友咁又車又吹
不過玩左下面痕痕地成個星期 都唔敢再玩泰妹了 ...
怕醜仔 發表於 2011-12-30 06:09

怕醜仔兄
咁而家你下面重有無痕?
作者: 怕醜仔    時間: 2011-12-30 12:20
怕醜仔兄
咁而家你下面重有無痕?
四眼仔 發表於 2011-12-30 11:32

無啦 希望係心理作用啦

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2