香港一世發論壇

標題: 38D 風騷少婦洋洋 [打印本頁]

作者: 我愛一碌葛    時間: 2023-12-4 03:01
標題: 38D 風騷少婦洋洋
有睇開網相信大家都知道,SSP絕對係個性價比搵食地方。前排過開去深水埗,一於去果度附近搵食。

去到汝州街280-282號樓洗樓,見到嚟咗個新囡囡叫洋洋。按鐘睇一睇,開門見到係一個風騷少婦,身型都幾高挑,心口有睇頭,都幾係我杯茶嘅類型,所以就入閘了。

入到房間攬攬俾啲溫暖我,但我已經忍晤住手多多,我使出揸波龍爪手,雙手向佢對波偷襲,一除罩之後佢果對38D大波立即彈左出黎!再玩一輪大波,洋洋果對大波純天然成份無添加真係好鬼好揸,然後我亦快手快腳除衫除褲之後就齊齊去沖涼。

沖乾淨之後,就用佢對波幫我BM,之後再黎個水中蕭。比佢吹左兩三分鐘,已經感覺到想爆,我呢D老鬼怕爆左之後冇得玩,所以即刻叫停。出去乾完身瞓上大床等佢,之後佢乾完身上黎,先錫我lin然後先再嚟吹奏。

好快已經俾洋洋吹到硬無可硬,示意佢快手上套。佢先坐上嚟佢一邊搖我一邊玩波,之後轉番傳統男上邊揸大波,插左幾分鐘左右就打個冷震頂唔順出左!事後沖完涼都無催趕,食番口煙之後見差不多時間唔阻佢,放低家用出去落樓走人喇!

https://www.miss148.com/girl.php?GID=52540
作者: comb    時間: 2023-12-4 06:39

多謝分享
作者: Ansonkong$$    時間: 2023-12-4 07:20
多謝分享
作者: cdfan    時間: 2023-12-4 18:15
多謝分享
作者: garys    時間: 2023-12-5 16:59
worth try
作者: 車久里    時間: 2023-12-6 05:16
Support report
作者: 留精    時間: 2023-12-7 05:19
恭喜師兄食到件好嘢
作者: 吳好問    時間: 2023-12-8 00:46
要跟師兄搵食
作者: 一日冚包散    時間: 2023-12-9 00:43
些些
作者: jo4533    時間: 2023-12-11 00:06
thz for report
作者: 小丑    時間: 2023-12-12 00:02

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2