香港一世發論壇

標題: 男扮女裝比Model 舒淇打PATPAT,越打越過引 [打印本頁]

作者: garys    時間: 2023-12-5 16:51
標題: 男扮女裝比Model 舒淇打PATPAT,越打越過引
小弟年紀都唔細啦,血氣不足,條皇帝蕉已經不中用啦,除咗唔容易硬到扯旗,就算睇住D日本四仔都硬唔到,就算硬到都係三分鐘貨就已經軟番晒,更加唔使旨意話射精,可謂心灰意冷,本住死馬當活馬醫心態,人一世物一世,終於上咗去搵咗Model 舒淇,佢非常之專業咁同我傾咗十幾分鐘計,了解咗我性方面嘅缺憾,佢見我年紀大身子虛弱,只憑住一點色慾寄望去支持著,佢建議我帶假髮穿裙扮成女人,著成咁仲要下體真空,但係好奇怪,我心裡反而有D興奮,可能幻想喺街道見到個無穿低低嘅靚女掛。Model 舒淇拿著條假鳩在我身上遊走,由腳而上掃到屁眼,佢叫我用雙腿夾住細佬,仲伸手去通我菊花,啊~呀~Model 舒淇再在我耳邊吹著氣,令我呼吸急速起來,就係呢一刻,揮著拍板刑具,一路拍打著我的PATPAT,我咬著唇忍受那種痛楚,連眼淚水都流埋,出奇地;我碌野竟然在這極度虐打下,有了生理反應,越打越硬,條皇帝蕉已經好耐未試過扯到咁行咁硬,說時遲那時快,女皇再更換上了一條馬尾鞭鞭打著我,感覺上就好似年輕時同D美少女抽插著,每一下鞭打便好像全條鳩深插著囡囡一樣,Model 舒淇見我大鵰起飛,亦情不自禁地脫光衣服,和我深喉吹奏著,吸啜功夫真令我靈魂出竅,再來個35D夾肉柱,實在非常到位,我來一口深呼吸,噴射出久違了的浠而少的精液,Model 舒淇下爬亦給我噴個正著,能夠咁樣重振雄風,非要出番個報告賀一賀佢不可,Model 舒淇樣樣滿分,誰能代替妳地位?

https://www.miss148.com/girl.php?GID=52971
作者: 車久里    時間: 2023-12-6 05:10
Support report
作者: comb    時間: 2023-12-6 12:57
多謝分享
作者: cdfan    時間: 2023-12-6 20:04
多謝分享
作者: Ansonkong$$    時間: 2023-12-6 21:36
多謝分享
作者: ACalan    時間: 2023-12-6 21:53
恭喜師兄食到好野  !!!!
作者: 留精    時間: 2023-12-7 05:19
3q ching
作者: 西方失敗    時間: 2023-12-8 00:28
諗起都興奮
作者: lt6460    時間: 2023-12-8 15:53
謝分享
作者: 一日冚包散    時間: 2023-12-9 00:43
thx report
作者: jo4533    時間: 2023-12-11 00:01

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2