香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: PKFC
打印 上一主題 下一主題

ZMT"含尾" S BODY 開年Q 報告

中級會員

彩絲短裙長腿

a30

近來少左去金來閣, 金莎等等
因時間容許偷跳, 所以都北望神洲.
皆因ZMT 偷跳, 如果時間掌握得好, 3小時完成, 並非天馬行空.
所以分享最近一次的報告啦. 即使呢區少人睇= =

是次案發地點為ZMT"含尾", 知邊個場既唔駛問, 唔知既, 你問都無意思啦,
呢個場既報告好壞參半, 但從小道消息覺得是不錯的.
所以我不介意人地話呢度唔掂, 反而仲好, 哈哈...
今次主角係#)* , 係由相熟經理極力推介, 平時都應該爆哂鐘,
佢今次刻意留比我既, 初時以為平平無奇, 結果老貓燒"蘇", 差D走寶.
原因係佢一入黎, 披住件黑色透紗, 短裙仔同埋黑絲高跟鞋, 樣貌我都覺得幾靚
但衫後既身材, 唔係睇得甘清楚, 隱約見到大波走肥, 22-23歲左右.
我有些少猶豫, HOLD左囡囡先, 再揀多ROUND, 最後信個經理話呢個正,
後來除左衫之後先發覺係正野, 睇漏眼添.

回正題, 囡囡入來報左鐘, 原本佢想辣跳舞, 我話唔駛啦,
一手拉佢埋黎坐大脾, 即時從後檢查身體, 我作風一向都唔侯琴
慢工出細貨, 兼細味品嘗, 雙手遊走全身, 傾下計, 交流一下.
時機成熟喇, 我就幫囡囡除衫, 除左件黑色透紗, 就出事喇.
身材FIT到不得了, 全身走肥無公仔, 又白又滑, 事業線又深又長,
忍唔住就幫囡囡解甲, 除左BAR就睇全相, 36D係面前彈彈下,
我馬上雙手從後托住, 好堅挻, 好有彈性, 又好暖, 波型靚到不得了,
完全唔墜, 保養得非常好, 又大又白又滑, 令人愛不惜手.
我自問選囡好揀擇, 對囡囡身材相當有要求, 所以會食少好多好服務既囡.
如果信我既話呢, 係我既玩樂生涯中, 包括CP, CA 既有名桑拿,
呢個囡囡既身材, 24幼腰, 一對靚波, 白滑美腿, 特別係對波, 名列3甲之內, 實屬S級BODY.
唯一既缺點係, 囡囡唔高, 只有美腿, 而無長腿~

囡囡可能因我搞氣氛搞得幾好, 佢都好熱情, 真或假我識分, 而我有既, 其他師兄都未必有.
溫馨左一輪之後, 入水床房玩, 先沖涼, 我訓係水床, 囡囡服務都OK, 期望唔好太高,
BODY有, 水蕭, 夾腸, 漫遊都做到足, 我全程雙手都好忙, 唔得閒理其他野.
囡囡問我駛唔駛口爆, 我好狠心甘拒絕左, 佢就話我好壞喇, 出去要教訓我甘話.
上到床都係咸故應該有既內容, 不多作詳述, 氣氛好, 做咩都好順利, 好有FEEL,
囡囡好配合, 我所有既要求都無推辭, 而且我覺得佢好CUTE 好可愛,
我都好識做, 唔會只係我一個人開心, 都預埋佢個份, 囡囡叫到拆天完成第1Q.

沖完涼, 出返來, 囡囡又一番桑拿標準ISO服務, 有個表比你對住睇,
我當然又係無手睇啦, 同佢講, 你鐘意做咩就做咩, 除左毒龍我唔太好之外.
玩左一輪, 今次其中既目的都實現埋喇, 就係穿上又薄又滑既黑絲制服環節.
當然係我要求既, 不過佢都打算同我玩, 所以無咩唔好意思既情況,
其他師兄就麻煩問一下囡囡意見, 以我所知及經驗, 唔係個個囡囡都鐘意呢咪野既.
阿囡穿上黑絲, 又著返短裙, 高跟鞋, 同一入來既時候一樣, 我個時見到已經硬硬地,
今次仲唔哂報仇, 我個人喜歡囡囡著衣SEX, 多過光脫脫, 個份感覺特別好, 特別好FEEL,
就好似情趣衣服會賦予女仔不同視覺味道一樣.
我地就扮偷情, 著住衫攬攬錫錫, 我雙手仍然好忙, 不過今次仲多埋短裙黑絲, 應接不暇.
玩到一半, 係時候撕破絲襪, 由於囡囡真空無底, 所以絲襪都濕鬼哂, 我追求完美,
好有藝術甘撕開, 除左重要位置, 其他部位都有一個一個既洞洞, 又有裂紋,
跟住最搞笑既係, 囡囡一齊幫手撕絲襪, 個場景好搞笑, 佢話會留來記念, 講笑咩!
跟手在囡囡百寶袋中, 拎埋震蛋出黎玩, 佢話要震我屎眼, 結果比我搞到將床一大灘水.
結果要轉戰個張特別台, 去過既師兄應該知我講咩.
由於極度淫亂既氣氛下, 幾乎好似拍AV甘同囡囡玩, 平時睇得多, 今次自己做特別爽,
個D姿勢呀, 調情動作呀, 前奏呀, 模仿度極高, 都拜囡囡既身材所賜.
由於大床不能使用, 只好用床邊既招式, 例如囡囡雙手扶床, 一邊從後推車, 一邊摸黑絲腿, 幼腰
時不時推下對大波, 少D定力都爆左.
後站立式, 第一次用, 感覺非常正, 又可以渣波, 又可以鍚下囡囡, 不失為好招式一個, 難怪AV男甘愛用.
試左好式, 玩左好耐, 都係時候交貨, 派彩!
事後溫馨一輪後, 依依不捨地分手.

總結: 本人純粹抱分享心態, 兼回饋個位師兄既教路, 所以先出報告.
如果覺得我不知所謂, 呢個可能係AD.
如果覺得我描述浮誇, 呢個都可能係AD.
如果你覺得呢個可能係AD, 甘可能呢個真係AD.
總之越少人信, 就越好啦~
但如果覺得好既, 我又唔介意比師兄加分!

補回費用: 550囡囡+TIPS+80和諧號

評分

查看全部評分

中級會員

彩絲短裙長腿

a30

多謝PKFC樟木頭恆美KO 23才36D24腰BG加黑絲短裙強姦FEEL,ZMT出名肉金冠絶DG的,5-6年前我有第一次救國就係去三正半山首航,仲記當時桑拿300,囡囡肉金500,我仲ON9到醒咗三張毛主席畀佢添 (後尾先喺 ...
jjcc1914 發表於 2011-2-19 05:46

原來師兄都好呢味野
CP 轟穴幾年前經常幫襯, 但後來越來越唔掂
囡囡好參差, 時好時壞, 最衰既係要排街症 所以收左佢皮

含美呢個價算ok, 非常合理, 三正半山去過一次, 太轉折喇, 唔岩偷跳

中級會員

彩絲短裙長腿

a30

我尋日都係去左恆美窩 我就揀左###
cwebb 發表於 2011-2-19 10:14

原來係你啊, 師兄
我特別quote 左2個囡囡去睇
就係### 同埋 #)*
你可能快我一步, 我連睇唔睇唔到啊

師兄快d出個報告啦

中級會員

彩絲短裙長腿

a30

謝謝你的報告
我也好久沒上去了 都快半年了
看來要找次再上去 到時不知有沒有人陪我

因為我在你地講的地方都是新手 難食到好野
phastasm 發表於 2011-2-19 12:01

放心, 唔識講到你識

中級會員

彩絲短裙長腿

a30

師兄…介唔介意分享下個經理電話!!近唔近火車站啊??
kalube 發表於 2011-2-19 17:53

你打zmt 恆美, 或者去4台,都有廣告
超易搵, 女經理小雪.
(題外話小雪仲正過個度部份既囡囡 )

火車站行去5mins, 好近