香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 11144|回復: 105
打印 上一主題 下一主題

點解濃情又被人投訴??

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

原帖由 hkshrek 於 2009-7-10 21:24 發表
d對答都幾搞野
點知條囡問我要做咩 呢句,禾就會答話:儘做,做得幾多得幾多
佢問番人:平時妳同條仔點做,......咁可能條女養狼狗,真係乜冷都5洗做喎

至於價錢,條女除晒衫俾你睇晒先彈 ...

Tiger兄 ..雖然80.- , 不過有D 老屈感覺
咁啦 ///....叫 姑爺波 去 巡查吓,  搞清呢個    啦

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

原帖由 hkshrek 於 2009-7-10 21:42 發表

老屍教落:除晒衫俾你睇過,5擺低一百幾十咪冷走呀

咁d囡 剥光開門 .......咁唔係 唔啱都要 放低

1萬

元老

原帖由 偉樂 於 2009-7-11 03:06 發表
本來我吾想講, 不過見 C 兄你有不快經歷, 我又吐下苦水,
第一次上濃情, 6月初, 放工 7 點幾鐘上到去. 本來想試 Ruby ,
但佢要八點後至反, 由於要交人, 所以信任 keeper , 由得
佢介紹 , 等左一會 , 有條女入黎, ...

brother 唔係咁好彩 見到 Jer 呀

1萬

元老

原帖由 死肥仔 於 2009-7-11 11:17 發表
偉樂兄, 你試果個叫高妹, 我上過真的很平冇波, 不過我冇彈, 服務型囡囡, 吹奏下下深喉, 事後吹水佢易知自己事, 所以服務會做好d, 佢話唔鍾意冇波可以同keeper講或同佢講, 佢話唔介意, 波sir, 你都應該試下話曬你都是 ...

無錯 波仔 應該去試吓呢件 無波妹 可能佢有 秘技 咁波仔 你就可以幫佢平反   ...

1萬

元老

原帖由 ballballlover 於 2009-7-11 11:35 發表

係呀!不過琴日姖收工時,我聽到姖同keeper講話星期六約左家姐,所以唔番,亞進叫姖番幾粒鐘啦!姖話屋企人緊要d呀!你真係打電話問亞進先至好上。

重有個長腳菲菲都幾好,不過聽講琴日番左半日M到!

總之你 ...

嘩 ~~~~~波記 你日日 都係濃精 打蠆架

1萬

元老

原帖由 ballballlover 於 2009-7-11 11:59 發表
你本月在線時間咁少,希望你睇清楚d至發言,唔好咁快就blacklist人。除非你上過濃情,唔係最好睇多d正負發言至定論。大家心平氣和至可以解開個謎!

波記 唔駛緊張 ...我地 個個都心水好清嘅 你咁高調 人地真係當你
濃精寫手架 .........你, 我, 他 都係客 嚟唧 ..........

1萬

元老

原帖由 ballballlover 於 2009-7-11 17:04 發表

我都講左,d 女當我寫手都有好處,服務一定好d,驚我寫衰姖嘛,所以我都鼓
勵大家出多d報告!

濃情真係又女睇過我d報告架!

咁你有無 攞埋部 NOTEBOOK 同D 囡 一唔上網, 一路 ...........  UN 呀

1萬

元老

原帖由 ballballlover 於 2009-7-11 22:22 發表

偉樂兄,有時踩屎咪偉大d,當做好人,咁會快樂d。
唔開心唔好掛住,下次去之前睇多d相,寫定幾個名先囉,一般冇名咪唔上,會安全d。

ball仔 ....你呢句 好有 141, 161 D 語病 喎
我地 不嬲 讚成 有屎要講 ...... 不過 是非要搞清楚, 唔係 有屎 當 無屎 嘅

1萬

元老

原帖由 sex948 於 2009-7-12 11:42 發表
呢度来来去去都系果几丁友发言

brother .......你都可以發言 架, 無人唔俾你發言
你 講呢句 仲要打個   咁樣公仔 , 有乜好笑呢,
你有 性趣 落埸吹水 囉

1萬

元老

原帖由 何鑫淼 於 2009-7-12 22:27 發表

而家好似係條女玩野喎,做乜都話唔知,重要俾錢

水哥 如果包交 係全真 ........條囡係 唔合格做指壓, 唔可能話 未做過 唔識做
屌西 都話 唔識 .......   鐘房 都有問題