香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
返回列表 發新帖
樓主: Dane
打印 上一主題 下一主題

KT ----- 南洋 亞雪

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

原帖由 10仔 於 2009-11-29 19:06 發表
又食到好野

你食到 好野呀 10仔
咁 仲唔 出包交

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

原帖由 hkshrek 於 2009-11-30 09:42 發表

咁話10仔兄

我諗住 暗射 dup骨 dup到屎 個位 大佬 咋
點知 大圍 原來like 10仔 坐呢個位 ..咁禾 順吓 民意囉

希望個位 大佬 唔好 介意 無咗呢個位啦

1萬

元老

正牌 .....上次 我食果件 ....
佢仲 主動過 我

1萬

元老

原帖由 肥佬 於 2009-12-9 09:59 發表

肥佬 .......你唔去 KT姐 , 唔係 D 囡 死晒係你 棍下啦

1萬

元老

肥佬 ........我今日本來想去 南洋 食多次 "安琪"
點知 原來 已經收咗爐 ...call 佢, 佢話 租約滿
租唔番 ...無工開, 要 2010年 1月 先可以係 2/F  開番檔
仲 話 不如 出嚟 開房喎 ........

轉頭 上去 搵 "小雪" ...... 佢上次已經講咗對波
半真半假 ......今次再問佢 ...原來 依家 技術好好
係 canada 開個小位 ...將一個 小熳頭 咁細size 嘅 假野
安放係 隻真乳後面 , 因此成對 奶 挺拔 又 漲大
條囡 仲話 ...任搓任揸 唔會痛 .........佢叫我 係咁 揸
由於 ...揸落去 都係真肉 所以手感 好好 .........正

跟住 小雪 又同禾 玩 抱抱小睡 ......好正
... 睡個 20分鐘 先去 沖涼 ..... ..再慢慢 車車, 前奏 ...
再 扑扑 ..........再 吹水 ...
幾好 feel   

p.s.  不過 係扑野果part, 都係 安琪正D

1萬

元老

原帖由 肥佬 於 2009-12-16 08:38 發表

妖...............你係DO玩禾牙, 明G KT係禾GA死穴嚟, 你仲凸登開名"R"禾睇TIM, 想点SIN   

人總有第一次   男人 大象拔 有所為 有所不為
去 吧 .....................   肥佬

1萬

元老

原帖由 hkshrek 於 2009-12-16 10:20 發表

即是扑完 "安琪",然後過去搵小雪 抱抱呀

咁 都 得

1萬

元老

原帖由 槍手 於 2009-12-16 17:30 發表
熟左仲可以搵佢2個一齊3p添

係喎 .. ..........你提醒 我 喎