香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
返回列表 發新帖
樓主: 9394
打印 上一主題 下一主題

西班牙舞廳 之 熟女夜遊討論

初級會員

糖水/唐唐  --肥C9 豪雨 白滑 不煙 萬宜
記得睇過糖糖既描述,咁,問左豆豆-話無返,屋企有D事-咪試一下搵佢囖。原來佢又得閑喔。佢都幾高(但好似有未至大份),坐埋來就攬下錫下溫馨下先(佢話袈)。我當然唔介意啦。先來個摸前摸後,錫頭錫胸;佢皮膚都幾滑,波真系幾大,又幾firm。摸佢個時重猛叫“老公仔”,又叫我吮下佢,我梗系順佢一啦。
去攞嘢回來,在系我旁邊,佢已經將個BRA推低落嚟,重擺好個姿勢俾我摸添。坐左無耐,咦,有個師兄比GiGi帶來坐系隔離喔(隔塊版個位咯)。各位師兄重鬼咁大聲講佢個仔同個新抱D嘢。乜靜系講嘢,唔做嘢既,奇怪?
我地搞到開始過癮時,個GiGi特然企起來,行過黎,同師兄講“等我賺D外快先,你唔好走,坐多一陣啦,重未夠鐘”。糖糖就同我講話GiGi系佢妹妹,過來同我吹,好舒服架。我都未聞價錢,GiGi已經開始吹了,重猛叫我做姐夫。糖糖又轉位置,坐左上我大脾,張大對腳腳我點樣點樣摸佢個西。叫GiGi唔好吹爆我,留番俾佢止痕。
講真,那是後都既舒服,有有D淫蕩,都幾刺激。細佬那時都興奮。搞了一會,GiGi埋番位,說:“多謝姐夫”,“你一陣張小費交給糖糖好了”。佢走左糖糖認真地擺好位置,叫我隻手指點樣上上落落咁初佢個小妹妹,最後猛話“來啦,快來啦。。。”,都唔知真定假,但佢用力合埋對大脾,重好似抽根咁一下一下的動。
佢話等我來同你吹,。。。。,佢D吹功舒服過GiGi。硬了,去話吊咯,然後好快咁坐上來,我個時俾佢嚇死,我話:“要帶套呀”。佢過左成兩秒才說:“帶左啦”。後來,佢話,想氣氛刺激D姐,點會唔帶套呀。。。。
太長了。希望師兄們喜歡吧。噢,埋單是188+200(糖糖)+100(GiGi)+20

評分

查看全部評分

初級會員

請問小雨掂唔掂?是小”乳“嗎?

初級會員

都有一段時間沒去。不知道有無新女呢。

初級會員

很久没去了。前幾天去玩下。來了個叫yoyo的。溫軟系列,感覺唔錯。皮膚不算滑,不算肥,中波。我第一次比女吹爆。幾過癮。